DoubleCheck: Εμφάνιση της εταιρίας κινητής αυτών που καλείτε! Εξέλιξη με 3η έκδοση! [Advertorial]

Πρόσφατα σας παρουσιάσαμε την εφαρμογή DoubleCheck, η οποία απαντά στην κοινή ερώτηση όλων των χρηστών με προγράμματα απεριόριστου/unlimited χρόνου ομιλίας προς συνδρομητές του ίδιου δικτύου:Πως μπορώ να γνωρίζω αν αυτός που καλώ ανήκει στην ίδια εταιρία κινητής τηλεφωνίας με εμένα? Σε ποιες κλήσεις μπορώ να μιλάω ελεύθερα γιατί είναι στο δωρεάν απεριόριστο χρόνο μου και σε ποιες πρέπει να προσέχω?Η πρωτοποριακή εφαρμογή της Ελληνικής εταιρίας DoubleIP, αγκαλιάστηκε ιδιαίτερα από το Ελληνικό κοινό με αποτέλεσμα να ανέβει και να παραμείνει για αρκετές μέρες στην 1η θέση του Ελληνικού AppStore.Έτσι
η εταιρία προχώρησε ταχύτατα στην εξέλιξη της εφαρμογής και ετοιμάζει το λανσάρισμα της 3ης έκδοσής της, μέσα στον Ιούνιο ! Με τη νέα έκδοση, ο στόχος της DoubleIP είναι η ικανοποίηση και του ποιο απαιτητικού χρήστη και η κατάκτηση της παγκόσμιας αγοράς. Σχετικά με τις προσθήκες που θα περιλαμβάνει η έκδοση, η εταιρία δεν έχει κάνει ακόμα γνωστή την βασική λειτουργία με την οποία σκοπεύει να μας εκπλήξει. Εξετάζοντας μερικές από τις δευτερεύουσες λειτουργίες που μας γνωστοποιήθηκαν περιμένουμε πραγματικά κάτι ιδιαίτερο:Ενημέρωση για ελέγχους οι οποίοι θεωρούνται πλέον παλιοί. Προβλέπονται κατηγορίες παλαιότητας και εμφανίζονται με διαφορετικό χρωματισμό (κίτρινο, κόκκινο).Εύκολο τρόπο επανελέγχου κινητών των οποίων ο τελευταίος έλεγχος είναι παλιός. Προσθήκη νέων tabs για τον σκοπό αυτό.Το DoubleCheck σας δίνει τη δυνατότητα να βλέπετε σε ποιά εταιρία κινητής ανήκει αυτός που καλείτε, λαμβάνοντας υπ’ όψη τη φορητότητα!
Με μια κίνηση βρίσκετε σε ποια εταιρία τηλεφωνίας ανήκουν οι επαφές σας, ακόμα κι αυτές που έχουν μεταφέρει το νούμερο σε άλλη εταιρία (φορητότητα αριθμού).Μπορείτε να ελέγξετε μαζικά όλο τον τηλεφωνικό σας κατάλογο ή συγκεκριμένα νούμερα.
Η πληροφορία αυτή σώζεται στον τηλ. κατάλογό σας ώστε να τη βλέπετε όποτε καλείτε κάποιον ή του στέλνετε SMS.Έτσι τώρα μπορείτε να:Μειώσετε το λογαριασμό του κινητού σας αποφεύγοντας να μιλάτε πολύ σε αριθμούς που δεν ανήκουν στο δωρεάν χρόνο ομιλίας σας.
- Μιλάτε άφοβα και όσο θέλετε σε νούμερα που είναι στο δωρεάν χρόνο σας.
- Ξεκαθαρίσετε το τηλ. σας κατάλογο από νούμερα που δεν ισχύουν πια.Τι προσφέρει η διαθέσιμη έκδοση :Δυνατότητα πολλαπλών ελέγχων. Με μια κίνηση μπορείτε να ελέγξετε όλο το τηλ. κατάλογό σας.
- Όταν έχετε βρει επαφές που ανήκουν στην ίδια εταιρία, μπορείτε να κάνετε μαζικά Assign το όνομα της εταιρίας σε όλες τις επαφές αυτές, με μια μόνο κίνηση.
- Ειδικές επιλογές για νούμερα που δεν ισχύουν ποια, ώστε να ξεκαθαρίστε εύκολα το τηλ. κατάλογό σας.[iTunes link - Τιμή: 079€ (περιλαμβάνει 10 δωρεάν checks)]Περισσότερες πληροφορίες για την εφαρμογή στο forum: DoubleCheck
Keywords
Αναζητήσεις
το νουμερο 23599303892 σε πια επαρχια ανικη
Τυχαία Θέματα