LyricFlow: Μία εναλλακτική πρόταση στο iPod.app [Cydia tweak]

Ο nikosgnr του iPhoneHellas forum μας ενημερώνει σχετικά με την κυκλοφορία του LyricFlow, ένα Cydia tweak που υπόσχεται να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεστε την μουσική στη συσκευή σας, προσθέτωντας μερικές νέες ενδιαφέρουσες λειτουργίες (όπως π.χ το auto-scrolling στα lyrics των τραγουδιών):

To LyricFlow

του Eric Castro έχει σκοπό να αλλάξει το τρόπο που ακούμε μουσική. Nα αλλάξει το ήδη βαρετό iPod App προσθέτοντας μερικές επιπλέον επιλογές, στις 4 γωνίες της οθόνης. Η εφαρμογή ενσωματώνεται αυτόματα στο iPod App, ενώ ταυτόχρονα και σαν ξεχωριστή στο Springboard της συσκευής μας. Το πρώτο πράγμα που θα διακρίνει κανείς κατά την εκκίνηση της εφαρμογής είναι τόσο η αλλαγή στο UI όσο και οι 4 επιλογές που αναφέραμε και πιο πίσω.

Πιο συγκεκριμένα.. Στη κάτω δεξιά γωνία θα δούμε το CoverFlow, πατώντας το θα έχουμε την εναλλαγή μεταξύ των διαθέσιμων εφφέ στο Scrolling των διαθέσιμων Album που έχουμε περασμένα στη συσκευή μας. Wheel όπως πιο πάνω, Carousel, Tube, Stack, Linear και CoverFlow.

Κατα την αναπαραγωγή της μουσικής και με το UI να υιοθετεί αυτό του iTunes 11, όπου το Background προσαρμόζεται στα χρώματα του Album, θα έχουμε την εμφάνιση τόσο των στίχων για κάθε κομμάτι ξεχωριστά όσο και το βιογραφικό – ιστορία του καλλιτέχνη, όπως και τα πλήκτρα για πάυση και επόμενο/προηγούμενο.

Το ενδιαφέρον όμως εδώ είναι το Auto-Scrolling στους στίχους, συγχρονιζόμενοι με το κομμάτι που ακούμε εκείνη τη στιγμή.

Διαβάστε περισσότερα

iPhone Hellas - iPhone iPad iPod Touch NewsLyricFlow: Μία εναλλακτική πρόταση στο iPod.app [Cydia tweak]

Σχετικά άρθρα:

FaceHalt, τo Smart Pause του Galaxy S4 στο CydiaCamBright: Αυτόματη αύξηση της φωτεινότητας στο 100% κατά την εκκίνηση του camera.appGlyphPatch: Cydia tweak διορθώνει το bug στο CoreText της Apple
Keywords
Τυχαία Θέματα