Διατηρείται η κυριαρχία της Apple στην αγορά των συνδρομητών smartphones στις ΗΠΑ

Η τελευταία έκθεση της comScore για την περίοδο Δεκέμβριος 2012-Φεβρουάριος 2013 δείχνει αύξηση στο μερίδιο αγοράς των smartphones στις ΗΠΑ για την Apple από το 35 τοις εκατό στο 38.9 τοις εκατό συνάδοντας και με την αντίστοιχη έκθεση της εταιρείας για την προηγούμενη περίοδο. Ταυτόχρονα, η Samsung διατήρησε

την δεύτερη θέση με 21.3 τοις εκατό ακολουθούμενη από τις HTC στο 9.3 τοις εκατό, Motorola στο 8.4 τοις εκατό και LG στο 6.8 τοις εκατό.

Όσον αφορά τα λειτουργικά συστήματα το Android διατηρείται στην κορυφή για μια ακόμη περίοδο με 51.7 τοις εκατό σημειώνοντας, ωστόσο, μείωση 2 μονάδων. Το iOS κέρδισε ελαφρώς έδαφος ανεβαίνοντας από το 35 τοις εκατό στο 38.9 τοις εκατό. BlackBerry, Microsoft και Symbian ακολουθούν με 5.4, 3.2 και 0.5 τοις εκατό αντίστοιχα.

H έρευνα περιλαμβάνει συνδρομητές των Ηνωμένων Πολιτειών ηλικίας 13 και άνω και αντανακλά τη χρήση των συσκευών και όχι τις καθαρές πωλήσεις αυτών.

[via comScore]

Διατηρείται η κυριαρχία της Apple στην αγορά των συνδρομητών smartphones στις ΗΠΑ

Σχετικά άρθρα:

Η Apple ηγείται στην αγορά των συνδρομητών smartphones στις ΗΠΑ με το iOS να κερδίζει περισσότερο έδαφοςΤο iPhone καταλαμβάνει για πρώτη φορά το Νο. 1 στην παγκόσμια χρήση Internet εκθρονίζοντας τη NokiaΟ Safari ξεπερνά το 61% στο μερίδιο αγοράς στην χρήση Internet
Keywords
Τυχαία Θέματα