iOS 7 GM: Τα τελευταία ευρήματα

Η τελευταία διαθέσιμη έκδοση του iOS 7 GM (11A465) που έγινε διαθέσιμη πριν δύο μέρες στους προγραμματιστές όπως όλα δείχνουν, εκτός απροόπτου, θα είναι και η τελική που θα κυκλοφορήσει την ερχόμενη Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου.

Με αυτό το άρθρο ολοκληρώνουμε άλλη μία αποκλειστική σειρά των νέων ευρημάτων που περιελάμβανε η κάθε δοκιμαστική έκδοση.

Ας δούμε, λοιπόν, τι μας προσφέρει η Golden Master:

1.] Προστέθηκαν 33

νέες δυναμικές και στατικές ταπετσαρίες, που όλες έχουν πλέον ανάλυση 1392 x 744 για το εφέ της παράλλαξης. Στα δυναμικά wallpapers έχουν προστεθεί άλλα 5, που συνάδουν με τα νέα χρώματα του iPhone 5c:

2.] Ενσωματώθηκαν και πολλοί νέοι ήχοι και τόνοι ειδοποίησης. Ακόμη και οι προεπιλεγμένοι ήχοι κλειδώματος, φόρτισης, κ.λ.π. έχουν αποκτήσει εφέ ηχούς/επανάληψης:


3.] Οι Χάρτες απέκτησαν μεγαλύτερα εικονίδια, νέο εικονίδιο τρέχουσας θέσης και ανανεωμένο γραφικό περιβάλλον βαθμονόμησης πυξίδας και αναφοράς προβλημάτων:


4.] Από το iCloud αφαιρέθηκε η λειτουργία της Κλειδοθήκης, που θα ενσωματωθεί όμως σύντομα στην επόμενη αναβάθμιση του iOS 7 με την κυκλοφορία του Mac OS Mavericks.

5.] Στην εφαρμογή της κάμερας το παρατεταμένο πάτημα του πλήκτρου λήψης φωτογραφιών πλέον κάνει λήψη πολλών διαδοχικών φωτογραφιών (burst mode).

Μπορείτε να δείτε εδώ και όλη τη σειρά των ευρημάτων:

iOS 7 beta 1: (#1), (#2), (#3) και (#4)

iOS 7 beta 2: Τα νέα ευρήματα

iOS 7 beta 3: Τα νέα ευρήματα

iOS 7 beta 4: Τα νέα ευρήματα

iOS 7 beta 5: Τα νέα ευρήματα

iOS 7 beta 6: Τα νέα ευρήματα

iPhone Hellas - iPhone iPad iPod Touch NewsiOS 7 GM: Τα τελευταία ευρήματα

Σχετικά άρθρα:

iOS 7 beta 3: Τα νέα ευρήματαiWork και iLife θα προσφέρονται δωρεάν στο iOS 7;iOS 7 beta 6: Κυκλοφόρησε OTA (Over-The-Air)
Keywords
Τυχαία Θέματα