Νέα αγγελία εργασίας υποδηλώνει καινοτόμο σχεδιασμό από πλαστικό για μελλοντικά προϊόντα

Νέα αγγελία εργασίας της Apple αποκαλύπτει την πρόθεση της εταιρείας για την επέκταση και βελτίωση του τωρινού τμήματος πλαστικών με την αναγνώριση, ανάπτυξη και κυκλοφορία νέων διαδικασιών επεξεργασίας για την υποστήριξη νέων μελλοντικών προϊόντων.

Identify, develop and launch new tooling and process capabilities in support of new Apple product developments. Areas of focus

will be “non-traditional” Apple plastic processing such as thermoforming, foam molding, blow molding, etc., and their application to new Apple products. The successful candidate will have demonstrated history of bringing new process and tooling technologies through a full development cycle and launch into high volume production.

Τα περισσότερα προϊόντα της Apple χαρακτηρίζονται από την ευρεία χρησιμοποίηση αλουμινίου αλλά η εταιρεία έχει συνεχίσει να χρησιμοποιεί πλαστικό σε προϊόντα όπως το Apple TV, AirPort Extreme, πληκτρολόγια κτλπ. H χρονική στιγμή αυτής της αγγελίας είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα αν αναλογιστούμε τις πρόσφατες φήμες περί κυκλοφορίας ενός φθηνότερου iPhone που θα είναι κυρίως κατασκευασμένο από πλαστικό αν και εφόσον αληθεύουν οι πληροφορίες αυτές η ανάπτυξη του προϊόντος πρέπει να βρίσκεται ήδη σε προχωρημένο στάδιο, οπότε αυτή η πρόσληψη κατά πάσα πιθανότητα θα αξιοποιηθεί σε μεγαλύτερο βαθμό σε μελλοντικά προϊόντα.

[via MacRumors]

Νέα αγγελία εργασίας υποδηλώνει καινοτόμο σχεδιασμό από πλαστικό για μελλοντικά προϊόντα

Σχετικά άρθρα:

Το φθηνότερο iPhone θα διαθέτει πλαστικό σασί (;)iRadio: Η μουσική υπηρεσία της Apple θα παρουσιαστεί το 2013 (;)Διαθέσιμη η iOS 6.1 Beta 5 για τους Developers
Keywords
Τυχαία Θέματα