Nokia EOS: Αυτή είναι η τελική του μορφή

18:05 4/7/2013 - Πηγή: myPhone
Την εμφάνιση τους έκαναν δυο νέες φωτογραφίες της AT&T, οι οποίες απεικονίζουν το Nokia EOS στην τελική σχεδιαστική του μορφή. Μπορεί επίσημα να το περιμένουμε στις 11/07, όμως η AT&T φαίνεται πως θα το έχει νωρίτερα διαθέσιμο σε σχέση με την παγκόσμια αγορά, γι'αυτό και εμφανίζεται ως branded συσκευή.

Σχεδόν καμία διαφορά δεν υπάρχει, συγκριτικά πάντα με τις παλιότερες διαρροές της συσκευής. Μπορούμε να δούμε λοιπόν στο πίσω μέρος το στρόγγυλο τμήμα που καλύπτει τον φακό της κάμερας, το
Xenon flash μαζί με το LED flash που παραμένουν πάνω σε αυτό χωρίς μετακίνηση στο κυρίως σασί, αλλά και τις δυο εσοχές φόρτισης στο κάτω μέρος που στα ως τώρα πρωτότυπα ήταν τρεις. Στο εμπρός τμήμα τώρα, πέρα από τα λογότυπα της AT&T και της ονομασίας (1020 είναι η τελική ονομασία σύμφωνα με φήμες) δεν βλέπουμε κάποια τρανταχτή διαφορά σε σχεδίαση. Ξεχωρίζει ωστόσο το Nokia Pro Cam, το οποίο μας προδιαθέτει για μια εντελώς ανανεωμένη Pureview εμπειρία, η οποία εξελίχθηκε σημαντικά σε σχέση με τον «πρωτοπόρο», το Nokia 808 Pureview.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 57 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα