Διέρευσε το Samsung Galaxy Alpha: 4,7 ίντσες και Exynos Οcta (φήμες)

15:24 12/8/2014 - Πηγή: myPhone
Η Βραζιλιάνικη ιστόσελίδα Techmundo δημοσίευσε φωτογραφίες του φημολογούμενου Samsung Galaxy Alpha με μια από αυτές να εικονίζουν την συσκευασία του, στην οποία αναγράφονται και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής.

Αν λοιπόν οι φωτογραφία και οι πληροφορίες αποδειχτούν αληθινές, το Galaxy Alpha θα έρθει με οθόνη 4,7 ιντσών, ανάλυσης 1080x720. Το νέο smartphone θα τρέχει Android 4,4, χάρη
στον SoC Exynos με οκταπύρηνο επεξεργαστή, με 4 πυρήνες χρονισμένους στα 1,8 GHz και τέσσερις στα 1,3 GHz. Θα διαθέτει 2 GB RAM, ενώ θα κυκλοφορήσει σε δυο εκδόσεις, μια με 32 GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου και μια με 64 GB, χωρίς τη δυνατότητα επέκτασης με κάρτα microSD. Η οπίσθια κάμερα θα διαθέτει αισθητήρα ανάλυσης 12 Megapixel, ενώ η εμπρόσθια 2,1 Megapixel. Όπως επίσης φαίνεται, δεν θα απουσιάζουν οι αισθητήρες δακτυλικών αποτυπωμάτων αλλά και μέτρησης καρδιακών παλμών, που είδαμε και στο Galaxy S5. Η μπαταρία του θα έχει συνολικό φορτίο 1.860 mAh, ενώ, τέλος, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, ότι στις φωτογραφίες που διέρρευσαν φαίνεται να είναι πιο λεπτό από το iPhone 5s.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 121 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα