Pregame ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ στην Τούμπα (18/1, 20:00GR) σε ένα συναρπαστικό νοκ άουτ ντέρμπι για το Κύπελλο Ελλάδας. Μόνο ένας Δικέφαλος θα... πετάξει στους 8 του θεσμού και μένει να δούμε ποιος θα είναι αυτός.

Με δεδομένο ότι στην κούρσα τους πρωταθλήματος έχουν χάσει έδαφος το Κύπελλο είναι ο μεγάλος στόχος, τόσο του ΠΑΟΚ,

όσο και της ΑΕΚ, η οποία θέλει να υπερασπιστεί και τον τίτλο που κατέκτησε πέρυσι.

Συνεπώς, το ντέρμπι της Τετάρτης (18/1) είναι εξαιρετικά σημαντικό και για τις δύο ομάδες. `Η όπως είπε ο Δημήτρης Μάρκος στο sport.gr είναι ο... τελικός των Δικεφάλων.

Αγωνιστικά, ο ΠΑΟΚ προέρχεται από νίκη επί του Εργοτέλη, σε ένα ματς που, όμως, ο κόσμος διχάστηκε, καθώς δεν ήταν λίγοι αυτοί που αποδοκίμασαν το Θοδωρή Ζαγοράκη. Μένει να δούμε ποια θα είναι τώρα η στάση του κόσμου, που πάντως αναμένεται να βάλει πάνω απ` όλα το καλό της ομάδας.

Ο Μπόλονι από την άλλη προετοίμασε την ομάδα με δύο απουσίες, καθώς δεν υπολογίζει στους Γεωργιάδη και Παπάζογλου. Αντίθετα, ο Ιβιτς είναι έτοιμος και μπήκε στην αποστολή. Μένει να δούμε αν θα μπει και στην 11άδα.

Το πιθανότερο είναι, πάντως, πως ο Μπόλονι δεν θα ρίξει από την αρχή στη μάχη τον σέρβο άσο. Ετσι, το πιθανότερο είναι πως ο ΠΑΟΚ θα έχει τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, με τους Ετο, Τσιρίλο, Μπαλάφα και Λίνο να αποτελούν την αμυντική τετράδα του Δικεφάλου.

Στο κέντρο της μεσαία γραμμής θα αγωνιστούν ο Γκαρσία, ο Φωτάκης και ο Λαζάρ. Δεξί εξτρέμ θα είναι ο Σαλπιγγίδης, αριστερό ο Ρομπέρ και στην κορυφή της επίθεσης ο Αθανασιάδης.

Οσο για την ΑΕΚ, ο Κωστένογλου είδε με ανακούφιση τους Καράμπελα και Κάλα να προπονούνται κανονικά, καθώς σκοπεύει να τους χρησιμοποιήσει στην αρχική 11άδα. Αντίθετα, εκτός 20άδας έμειναν οι Κωνσταντόπουλος, Ρίκκα και Λαγός.

Συνεπώς, ο Κωστένογλου θα έχει τον Αραμπατζή κάτω από τα δοκάρια, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Δέλλας και Κάλα, έχοντας στα πλάγια τους Κοντοέ (δεξιά) και Καράμπελα (αριστερά).

Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Γεωργέας και Μάκος, ενώ πιο μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο θα βρίσκεται ο Γκερέιρο. Στην επίθεση, ο Μπέλεκ θα παίξει δεξιά, ο Λεονάρντο αριστερά και στην κορυφή ο Σιαλμάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα