Your city, our rules

Π.Ο.Κ, το σάπιο υδροκέφαλο Ελληνικό κράτος, η ΕΠΟ, οι Αθηναίοι που μας βαφτίζουν κομπλεξικούς, το κατεστημένο, η υπηρέτρια τους ο ’ρης. Όλοι μια γροθιά εναντίον του ΠΑΟΚ, της Βόρειας Ελλάδος, του Ηρακλή, της Θεσσαλονίκης.

Προσπάθησαν να μας καταστρέψουν, να μας διαλύσουν αλλά δεν μασάμε. Γιατί είμαστε ΠΑΟΚ,

γιατί ο λαός μας είναι σκέτη λάβα, γιατί δεν έχουμε φράγκα αλλά λεβεντιά, γιατί τι να πει το cappuccino στον ΦΡΑΠΕ και το κρασί στην ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ, γιατί είμαστε επαναστάτες . Εννοείτε πως τώρα όλοι θα με πούνε ότι έχω κόμπλεξ κατωτερότητας και ότι ζω σε έναν μύθο. Εγώ θα μιλήσω αλλιώς, με κάμερες και ποσοστά που λεν και οι γαύροι.

Παίζει ο ΠΑΟΚ Αθήνα και η Ομόνοια γίνεται ασπρόμαυρη, έπαιζε ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στο "Νίκος Γκούμας" και η Φιλαδέλφεια έμοιαζε περισσότερο με Τούμπα, μας δώσανε εισιτήρια και κάναμε πάρτι στην 13, και κάναμε ΝΤΟΥ ΠΑΝΤΟΥ!! Δεν μας δίνουν πια εισιτήρια γιατί φοβούνται τον ασπρόμαυρο λαό που δεν φοβάται πουθενά. Προπαγανδίζουν συνέχεια προσπαθώντας να μας μειώσουν αλλά δεν μας νοιάζει γιατί όπως λέει ένα τραγούδι "άστους να λένε ιστορίες για εμάς πελάτη έλα μες την τούμπα 4 να φας". Τα αρειανά το μόνο που τους νοιάζει είναι να προσπαθούν να νικάνε εμάς, κάτι το οποίο δεν το μπορούνε και υπηρετούν την Αθήνα.

Μια ζωή θα τους κυνηγάμε σε όλη την Ελλάδα. Και δεν τo χωνέψουν ποτέ. Πρωτάθλημα δεν θα πάρουμε ποτέ γιατί το ΠΟΚ και η παράγκα καλά κρατεί αλλά δεν πειράζει, οι Λονδρέζοι τρέμουν μόλις ακούνε ΠΑΟΚ και στην Ευρώπη μας σέβονται. Πάντα μόνοι εναντίον όλων και πάντα νικητές.

Nobody like us, we don't care.

By chatz
+(Αντε σιγά σιγά να ανεβαίνουμε στην βαθμολογία) .

Keywords
Τυχαία Θέματα