Αλεξανδρής: Είμαστε εκρηκτική ομάδα l Πεδουλάκης: Ευχαριστημένοι και δικαιωμένοι

Την ικανοποίηση του για την κατάκτηση της 5ης θέσης εξέφρασε με δηλώσεις που παραχώρησε μετά το τέλος της αναμέτρησης με το Περιστέρι, ο προπονητής του Αμαρουσίου, Βαγγέλης Αλεξανδρής. Συγκεκριμένα, ο Τίγρης δήλωσε:
"Το Μαρούσι πήρε την 5η θέση στην κανονική περίοδο κι αν δεν αλλάξει κάτι στα, πλέι οφ κέρδισε ένα εισιτήριο για το Eurocup, παρότι αυτή η ομάδα κτίστηκε λίγο πριν αρχίσει το πρωτάθλημα. Τελείωσε ακόμη ένα πρωτάθλημα, μας άφησε μια γλυκιά
γεύση παρά την ήττα αυτή. Δεν το πιστεύουμε ότι είμαστε πέμπτοι.Είχαμε ελπίδες για παραμονή όταν ξεκινήσαμε την σεζόν, αλλά η συνέχεια ήταν πολύ καλή για εμάς. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας, τεχνικό επιτελείο, διοίκηση, τους λίγους φανς που είναι ένθερμοι.Θέλουμε να έχουμε στα πλέι οφ καλύτερη εικόνα από αυτή που είχαμε σήμερα. Είχαμε νεύρα, δεν ήμασταν καλοί, είμαστε εκρηκτική ομάδα αλλά ευτυχώς μπορούμε να διαχειριστούμε καταστάσεις που δεν αντέχονται. Ειλικρινά σας λέω, συγχαρητήρια και στο Περιστέρι που πλασαρίστηκε και αυτό στα πλέι οφ. Λίγο πολύ όλοι με τα ίδια λεφτά δουλέψαμε".Τους παίκτες του Αμαρουσίου εκπροσώπησε ο Λάμπρος Τσόντζος, ο οποίος είπε: "Τελείωσε η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, η οποία ήταν απόλυτα πετυχημένη για εμάς. Πετύχαμε τους στόχους μας και με το παραπάνω από τους αρχικούς. Τώρα πρέπει να προετοιμαζόμαστε για τα πλέι οφ, για να παρουσιαστούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται, για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες να προχωρήσουμε ακόμα περισσότερο".Πεδουλάκης: Ευχαριστημένοι και δικαιωμένοιΕυχαριστημένος από το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, αλλά και το πλασάρισμα στα πλέι οφ εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο τεχνικός του Περιστερίου, Αργύρης Πεδουλάκης.Αναλυτικά, ο κρητικός κόουτς δήλωσε:
"Οσοι είμαστε στο αγωνιστικό τμήμα εμφανιζόμαστε ευχαριστημένοι και δικαιωμένοι. Είχαμε ένα πλάνο να παίξουμε με αρκετά νέα δικά μας παιδιά, μείναμε πιστοί σε αυτό το κομμάτι. Θέλαμε επίσης να σωθούμε, αλλά εμείς είχαμε κρυφό όνειρο να παίξουμε στα πλέι οφ. Μόνο πέρσι δεν μπήκαμε.Στο οικονομικό, είχαμε προβλήματα, παρ' όλα αυτά μείναμε πιστοί, δεν πήραμε παίκτες παρ' ό,τι μείναμε με έναν ψηλό. Ευχαριστώ τα παιδιά που έμειναν στην ομάδα και την αγάπησαν, όπως ακριβώς έγινε και στο Μαρούσι. Θέλω λοιπόν να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μας".Aπ' τη μεριά του ο Γιούρε Μότσνικ είπε:
"Μετά το ματς με τον Ηλυσιακό, έπρεπε να αποδείξουμε στους εαυτούς μας ότι ήταν ένα κακό ματς απλά. Το αποδείξαμε όλοι μας και στον κόουτς ότι το καταφέραμε, παίξαμε και οι 12, αποδείξαμε ότι όπως προπονούμαστε έτσι πρέπει να παίζουμε. Αυτή είναι η ανταμοιβή μας".
Keywords
Τυχαία Θέματα