Αγγλική τετράδα

Χαίρετε, κύριοι. Από την Αγγλία θα αντλήσουμε και σήμερα τις εκτιμήσεις μας.

Ξεκινώ με το over 2,5 γκολ στο Λέστερ - Μπλάκπου. Χαμηλό (1,55 στην ελληνική εταιρεία), αλλά εξαιρετικά πιθανό, καθώς έχουμε να κάνουμε με δύο ομάδες που σκοράρουν με ευκολία (5 σερί +2,5 έχει εκτός η Μπλάκπουλ). Οσο για το σημεία, διακρίνω μια τάση προς τον "1", αλλά όχι και να κοντράρουμε στο 1,70 μια ομάδα που πριν από λίγες ημέρες έκανε πλακίτσα στη Λιντς, ρίχνοντάς της 5 στην έδρα

της...

Πιθανό είναι και το over στο ματς της Μπέρνλι με την Ιπσουιτς. Η Μπέρνλι έχει επτά +2,5 συνεχόμενα, ενώ από τέσσερα διαδοχικά και μάλιστα όλα στα 4-6 γκολ, προέρχεται η Ιπσουιτς.

Στο over -ανεξαρτήτως από το ποιες 11άδες θα κατεβάσουν Αρσεναλ και Σίτι, θα παίξω και τη μεταξύ τους αναμέτρηση στο Emirates για το Carling. Kλείνω την 4άδα με τον "1" του 1,80 της Γκρίσμπι σε βάρος της Στόκπορτ για την Conferrence.

Οσοι κυνηγούν υψηλές αποδόσεις ας εξετάσουν τις πιθανότητες για το "2" της Μπρίστολ Σίτι που παίζει με τη Γουότφορντ (1ο παιχνίδι στο κουπόνι του ΟΠΑΠ). Πληρώνει 2,75 και ουσιαστικά έχουμε να κάνουμε με μια εξαιρετικά φορμαρισμένη ομάδα (3 νίκες - 1 ήττα), που έχει μαζί της και την παράδοση (3 διπλά στα τελευταία 4 ματς στο Vicarage Road).

Keywords
Τυχαία Θέματα