Αρης: Η μέρα της κρίσης

13:50 5/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Από καιρό έχει διαπιστωθεί ότι το καράβι του Αρη έχει πάρει λάθος ρότα. Κι αν άμεσα οι καπετάνιοι του καραβιού δεν λάβουν δραστικές αποφάσεις, τότε θα κινδυνεύσει να προσκρούσει στα βράχια. Κι αυτή τη φορά θα πρέπει να είναι σωστές γιατί μέχρι στιγμής, προφανώς και δεν ήταν, βάσει αποτελεσμάτων. Από το πρωί της Πέμπτης (05/01) άπαντες στη ΠΑΕ Αρης έχουν διαδοχικές συζητήσεις και είναι ξεκάθαρο πως σε δύσκολη θέση δεν βρίσκεται μόνο ο Μίχαλ Πρόμπιερζ, αλλά και παίκτες που δεν έχουν ανταποκριθεί στις απαιτήσεις.

Είναι σαφές ότι πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια χρόνου για τη διοίκηση. Καλείται να πάρει τις απαιτούμενες αποφάσεις, να λύσει (και) αγωνιστικούς γρίφους, βάζοντας ένα τέλος στο μυστήριο που καλύπτει περιπτώσεις παικτών που... είναι και δεν είναι στο ρόστερ της ομάδας.

Περιπτώσεις παικτών που μέσα σε λίγες ώρες κρίθηκαν ακατάλληλοι, δίχως να έχουν αναλυθεί τα κριτήρια και κυρίως, δίχως να έχουν πείσει οι λεγόμενοι κατάλληλοι. Γιατί η εικόνα που παρουσιάζει ο Αρης στο γήπεδο, δεν αρμόζει σε μια ομάδα που θέλει να λέγεται επαγγελματική και σε παίκτες που χαρακτηρίζουν τους εαυτούς τους "επαγγελματίες".

Αδιαμφισβήτητα, ο Πρόμπιερζ είναι σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και οι πιθανότητες να μην συνεχίσει στη τεχνική ηγεσία του Αρη είναι αρκετές. Η οριστική απόφαση θα ληφθεί στη διάρκεια της ημέρας, μέσα από τις συζητήσεις που γίνονται και με τον 39χρονο Πολωνό προπονητή.

Οι επιτελείς της διοίκησης δεν είναι ικανοποιημένοι από το μέχρι στιγμής έργο του Πρόμπιερζ, είναι σαφές ότι διατηρούν αμφιβολίες για αρκετές από τις αποφάσεις του σχετικά με την "καταλληλότητα" κάποιων παικτών και όλα θα τεθούν στο τραπέζι.

Keywords
Τυχαία Θέματα