Μπόλονι: Δεν δέχομαι μαθήματα συμπεριφοράς

Ο Λάζλο Μπόλονι χαρακτήρισε άδικο τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ, ξεκαθάρισε ότι νιώθει ικανοποιημένος από τη δουλειά του καθώς επίσης και ότι κακώς οι οπαδοί καταφέρθηκαν κατά του Θοδωρή Ζαγοράκη. Σε ότι αφορά το επεισόδιο με τον Επστάιν, άφησε να εννοηθεί ότι ο γερμανός το προκάλεσε, για να τονίσει ότι "δεν δέχομαι μαθήματα συμπεριφοράς από κανέναν".

"Ενας θεσμός τελείωσε για μας.

Σίγουρα είμαστε λυπημένοι, είμαστε εκνευρισμένοι, είναι μια λογική αντίδραση. Κι έχουμε λόγους να είμαστε γιατί αίσθησή μου είναι ότι ελέγξαμε το παιχνίδι για 90 λεπτά. Η ποιότητα της εμφάνισής μας δεν ήταν καλή, αλλά ήταν αρκετή για να συνεχίσουμε στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ενδεχομένως να χάσαμε ένα 10% επιπλέον απόδοσης, ίσως μας έλειψε η τύχη, ίσως δεν την προκαλέσαμε και το παιχνίδι γύρισε εναντίον μας. Είμαι λυπημένοι αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να είμαι εκνευρισμένος απέναντι στους ποδοσφαιριστές μου. Γιατί θεωρώ ότι δεν είχαν αγωνιστική παρουσία για μόνο 45 δευτερόλεπτα.

Και σε αυτά τα 45 δευτερόλεπτα δεχθήκαμε δύο γκολ και τελείωσε η ιστορία. Ο Ατρόμητος έχει καλή ομάδα, διαθέτει παίκτες με καλή τεχνική, ταχύτητα και φυσική κατάσταση. Για μένα που εργάζομαι πρώτη φορά στην Ελλάδα ο Ατρόμητος και η Ξάνθη μου έχουν δώσει θετική εικόνα.

Τους συγχαίρω γιατί το πάλεψαν μέχρι τέλους και είχαν την εύνοια της τύχης. Χάσαμε το παιχνίδι, αλλά πρέπει να πω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί έδωσαν ότι είχαν. Είχαν καλή νοοτροπία. Περιμένουμε κάθε φορά, όλο και περισσότερα πράγματα.

Χάσαμε το παιχνίδι, χάσαμε τη πρόκριση, αλλά παράλληλα χάσαμε και μερικούς παίκτες που σε αυτή τη περίοδο με τους δύσκολους αγώνες, είναι άσχημο να χάνεις και παίκτες", είπε.

Ρωτήθηκε για το αν η ομάδα του είχε τόσο πολύ άγχος με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να διαχειριστεί το παιχνίδι, γιατί δεν μετέτρεψε σε γκολ κάποιες ευκαιρίες, αλλά και για τις αλλαγές που έκανε: "Το καλύτερο είναι να σκοράρεις 10 γκολ, όχι ένα και δύο και τρία.

Ξέρουμε επίσης ότι στα παιχνίδια του Κυπέλλου, αν δεχθείς γκολ τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολο. Είναι αλήθεια ότι δεν είχαμε επιθετικούς παίκτες που θα άλλαζαν τη ροή του αγώνα, που θα ανανέωσαν το αίμα της επιθετικής γραμμής.

Θα ήθελα να εισπράξω περισσότερα από τους επιθετικούς μου. Δεν είναι κακό επίσης να προσέξεις τα νώτα σου. Ο Φωτάκης αντικαταστάθηκε λόγω προβλήματος".

Ρωτήθηκε για το κατά πόσο υπήρχε επεισόδιο με τον Επστάιν και ενημερώθηκε για τη δήλωση του Γιώργου Δώνη, βάσει της οποίας ο Μπόλονι πρέπει να ζητήσει συγνώμη για τη συμπεριφορά του: "Εγώ να απολογηθώ; Σε ποιον", απάντησε για να συμπληρώσει.

"Δεν είμαι υποκριτής, αλλά δεν αποδέχομαι μαθήματα συμπεριφοράς από κανέναν. Δεν μου αρέσει την ώρα που υποφέρουμε, όταν είμαστε εκνευρισμένοι, όταν είμαστε λυπημένοι, οι παίκτες της άλλης ομάδας ή ο καθένας, να έρχονται και να το παίζουν ευγενικοί.

Τα ίδια συναισθήματα, το να είσαι ευγενικός, δεν τα είδα στη φάση του πέναλτι που προσπάθησαν να ρίξουν όλη τη πίεση στον διαιτητή, πράγμα που φάνηκε στ

Keywords
Τυχαία Θέματα