Διέψευσε ότι υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στον ΠΑΣ και τον Ταμπάση, ο τεχνικός των γιαννιωτών, Στεφάν Ντεμόλ

Διέψευσε τα σενάρια που θέλουν τον ΠΑΣ να έχει κλείσει τον Χαράλαμπο Ταμπάση του Διαγόρα, μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης (31/3) ο τεχνικός των γιαννιωτών, Στεφάν Ντεμόλ. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο βέλγος προπονητής: Στην αρχική του τοποθέτηση:
"Συγγνώμη που δεν βρίσκεται κοντά σήμερα κάποιος ποδοσφαιριστής αφού ο Αλέξης Μιχαήλ που ήταν προγραμματισμένο να παρευρεθεί δεν θα μπορέσει λόγω ενός προσωπικού προβλήματος. Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Διαγόρα είχαμε αναλύσει καλά τον αντίπαλο.Ηταν στο μοτίβο
ενός φιλικού παιχνιδιού αφού ο Διαγόρας είχε επιλέξει να απουσιάζουν κάποιοι ποδοσφαιριστές δείχνοντας έτσι ότι δεν ήταν τόσο σημαντικά όσο τα επόμενα. Η ομάδα μας ήταν έτόιμη , οι παίκτες ήταν έτοιμοι και στην περίπτωση που ο Διαγόρας αγωνιζόταν πλήρης.Μετά το 3-0 μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω κάποιες αλλαγές αφού οι Παντος και Σιαλμάς απείχαν μία κάρτα από την απώλεια δύο παιχνιδιών. Το ίδιο ισχύει και με τον Κυριάκο για αυτό επιλέξαμε να τον βάλουμε στο τελευταίο 15λεπτο με την σαφή εντολή να μην δεχτεί κάρτα. Ξέρουμε τα επόμενα παιχνίδια θα είναι πολύ πιο δύσκολα και πρέπει να βρούνε πλήρες.Αναφορικά με την προετοιμασία ενόψει Τρικάλων όσοι αγωνίστηκαν, την Τρίτη ακολούθησαν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι διαφορετικό πρόγραμμα. Την Τετάρτη δόθηκε ρεπό στους παίκτες και σήμερα έχει προγραμματισθεί διπλή προπόνηση.Μέχρι την Δευτέρα θα συνεχίσουμε με μία προπόνηση την ημέρα. Ο Μπουχάν μπήκε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων ενώ οι Μπακαγιόκο και Βάντερσον ακολούθησαν διαφορετικό πρόγραμμα και ελπίζουμε από αύριο ή μεθαύριο να ενσωματωθούν και αυτοί.Είχαμε παίξει με τα Τρίκαλα αρχές Δεκεμβρίου και μετά από αυτό το παιχνίδι ακολούθησαν άλλα δεκαέξι στα οποία συγκεντρώσαμε 35 βαθμούς ενώ ο αντίπαλος μας 36 με τον Λεβαδειακό να ακολουθεί με 34 πόντους. Εάν δούμε αυτά τα στατιστικά στοιχεία τα επόμενα δύο παιχνίδια είναι τα μεγαλύτερα.Τα Τρίκαλα είναι η μοναδική ομάδα που μάζεψε περισσότερους βαθμούς από τον ΠΑΣ σε αυτές τις 16 αγωνιστικές. Την Δευτέρα θα γίνει ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι διότι ο αντίπαλος μας έχει περισσότερο κίνητρο από μία ομάδα που είχε έξι απουσίες. Είναι το πιο κοντινό παιχνίδι και θεωρώ οι δύο ομάδες θα αντεπεξέλθουν στις προσδοκίες των φιλάθλων τους και ελπίζω να είμαστε εμείς αυτοί που θα επιστρέψουμε με τους τρεις βαθμούς της νίκης".Για τα σενάρια συμφωνίας ανάμεσα στον ΠΑΣ και τον Ταμπάση:
"Εγώ, ο πρόεδρος και ο κ Αγγελής συμφωνήσαμε ότι δεν θα μιλήσουμε για υποψήφιους στόχους μέχρι το Πάσχα διότι θέλουμε να δείξουμε σεβασμό στους παίκτες μας.Πριν μιλήσουμε για το μέλλον θα πρέπει να εξασφαλιστεί η άνοδος οπότε η είδηση που διάβασα για ενδεχόμενη μεταγραφή δεν είναι αληθής. Ο Ταμπάσης είναι καλός τερματοφύλακας με προσόντα και ποιότητα αλλά αυτό που μπορώ να σας πω σίγουρα είναι ότι δεν είναι παίκτης της ομάδας μας".Για την ανανέωση του συμβολαίου του:
"Είμαι χαρούμενος που παραμένω στην ομάδα. Το θεωρώ φυσιολογική εξέλιξη γιατί ήδη είχαμε προσυμφωνήσει εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά να συνεχίσουμε
Keywords
Τυχαία Θέματα