Εφυγε αλλά, δεν θα του λείψει

Η επιμονή του Τύπου της Βραζιλίας, αλλά η άρνηση του Ντιέγκο Αρίας να τοποθετηθεί επί της φημολογίας που είχε κυκλοφορήσει περί συμφωνίας του με τη Κρουζέιρο, ήταν στοιχεία που έδειχναν ξεκάθαρα πως η συνεργασία του ΠΑΟΚ μαζί του, θα τελείωνε σύντομα. Όπως κι έγινε. Ο Αρίας αναχώρησε σήμερα (22/12) από τη Θεσσαλονίκη - και πάλι απέφυγε να επιβεβαιώσει τη συμφωνία με τη Κρουζέιρο - στη πραγματικότητα όμως, ουδόλως θα λείψει στον ΠΑΟΚ.

Δίχως αμφιβολία, πρόκειται για μια από τις κινήσεις που δεν "έβγαλαν" τα λεφτά τους. Ο Αρίας είχε συμβόλαιο αξίας 300.000 ευρώ και είναι αλήθεια ότι δεν τα δικαιολόγησε. Είχε ασφαλώς κάποια καλά παιχνίδια, σε καμία περίπτωση ανταποκρίθηκε όμως στις αρχικές αισιόδοξες απόψεις που είχαν κατατεθεί. Αυτό είναι ο ένας λόγος του διαζυγίου.

Ο δεύτερος έχει να κάνει με την συνέπεια της ΠΑΕ στο κομμάτι των πληρωμών, αν και ο παίκτης στη συνέντευξη που έδωσε σήμερα (22/12) στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero 107,4, είχε (μόνο) καλά λόγια να πει. Εξάλλου, όλες οι ομάδες οφείλουν στους παίκτες τους. "Θα θυμάμαι μόνο τις καλές στιγμές και θα ξεχωρίζω την συμπεριφορά που είχα από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, η οποία ήταν πολύ καλή, αφού μου έδειξαν μεγάλη αγάπη. Προσωπικά θέλω να παίζω σε όλους τους αγώνες, στεναχωριέμαι όταν δεν παίζω, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο", είπε μεταξύ άλλων.

Στην έξοδο και ο Σπαντάτσιο
Πλέον, στον Δικέφαλο θα ασχοληθούν και με άλλες περιπτώσεις παικτών που φέρονται να βρίσκονται ένα βήμα πριν την έξοδο. Στη συγκεκριμένη συνομοταξία εντάσσεται ο Τζουλιάνο Σπαντάσιο, για τον οποίον υπήρχε η βεβαιότητα (στον ρουμανικό Τύπο) ότι θα επιστρέψει στη Στεάουα Βουκουρεστίου. Φαίνεται όμως ότι αυτό το σενάριο έχει χάσει αρκετές πιθανότητες ώστε να πραγματοποιηθεί.

Είναι δεδομένο πάντως ότι ουδεμία από τις δύο πλευρές (ΠΑΟΚ και παίκτης) είναι ικανοποιημένες από τη μέχρι στιγμής συνεργασίας, ενώ κάθε άλλο παρά τυχαίες ήταν και οι δηλώσεις του Βραζιλιάνου, βάσει των οποίων έδειχνε τη διάθεση να μιλήσει με τους επιτελείς του Δικεφάλου για τη λύση του συμβολαίου του.

Προς παραμονή ο Κοντρέρας
Από εκεί και πέρα, οι δηλώσεις του Πάμπλο Κοντρέρας περί προτεραιότητας στον ΠΑΟΚ, κάθε άλλο παρά προκάλεσαν εντύπωση στους ανθρώπους του Δικεφάλου. Το κλίμα που αναδείχθηκε από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ μέσα από τις συζητήσεις που είχαν με τον Χιλιανό αμυντικό, θέλει τον αθλητή να παραμένει στην ομάδα. Ο Τύπος της Χιλής επιμένει βέβαια ότι αύριο (23/12) ο Κοντρέρας θα παρουσιαστεί επίσημα από τη Κόλο Κόλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα