Εξι μοδάτα παλτά για το κρύο

Η επιδείνωση του καιρού, μας αναγκάζει να ρίξουμε μια ματιά στην γκαρνταρόμπα μας για να προστατευτούμε από το κρύο. Παράλληλα, θα πρέπει να ακολουθήσουμε τη φετινή μόδα και ό,τι αυτή προστάζει. Ακολουθούν οι 6 καλύτερες προτάσεις του sport.gr:

Φράνκο Κοστάντσο (Ολυμπιακός): Γούνα Βιζόν
Αργεντίνικη γούνα βιζόν, ολόσωμη, σε άλφα γραμμή, με τσέπες και αλεπού στο σμόκιν. Απαλό τρίχωμα, ξυρισμένο. Στεγνό καθάρισμα και αποθήκευση. Το καρτελάκι συνοδεύεται από την

ανάλογη ετικέτα ραφής. Δεν συνδυάζεται με γάντια.
Tips: Ο Ολυμπιακός τον... φόρεσε 6 φορές στο φετινό πρωτάθλημα και ψάχνει τρόπο να τον ξεφορτωθεί. Επιλογή του Κομινάκη. Ούτε του Βαλβέρδε, ούτε καν του Μαρινάκη.

Νέρι Καστίγιο (’ρης): Το δερμάτινο
Με αφαιρούμενο γιακά από συνθετική γούνα. Δύο λοξές τσέπες και 2 τσέπες με πατ με πρεσαριστό κουμπί μπροστά. Φερμουάρ στις μανσέτες. Τελείωμα με πλέξη λάστιχο στη βάση μπροστά. Επένδυση από 100% βαμβάκι για το σώμα, από 100% πολυέστερ για τα μανίκια.
Tips: Ο ’ρης τον φόρεσε 9 φορές φέτος. Δεν έχει πετύχει γκολ, ενώ έχει δεχθεί 5 κίτρινες και μία κόκκινη κάρτα. Στην πόρτα εξόδου ο παίκτης για τον οποίο η Σαχτάρ έδωσε κάποτε στον Ολυμπιακό 16 ζεστά εκατομμύρια ευρώ!

Τοτσέ (Παναθηναϊκός): Η καπαρντίνα
Σε neutral απόχρωση και με ιδιαίτερα details είναι απαραίτητη και απολύτως διαχρονική επένδυση. Στορτίβ γραμμή, απαραίτητη για την ανοιξιάτικη καρνταρόμπα. Ελαφρώς μεσάτη, με μεγάλα κοκάλινα κουμπιά, δύο εξωτερικές τσέπες, φαρδύ γιακά και ζώνη που δένει.
Tips: Ο Παναθηναϊκός τον έχει φορέσει 4 φορές φέτος, έχοντας πετύχει 1 γκολ. Δεν ήρθε με μεγάλες προσδοκίες, αλλά θα φύγει με μικρότερες. Βαριά η φανέλα με το Νο9...

Τζουλιάνο Σπαντάτσιο (ΠΑΟΚ): Το μπουφάν
Πολυεστερικό με όψη δέρματος, αφαιρούμενα μανίκια, κουκούλα και φερμουάρ. 100% αδιάβροχο, με εσωτερική επένδυση φλις.
Tips: Ο ΠΑΟΚ τον φόρεσε 7 φορές φέτος (μόλις σε 2 ματς βασικός) και πέτυχε ένα γκολ. Βρίσκεται ήδη στην πόρτα εξόδου, αφού δύσκολα θα επιστρέψει από τη Βραζιλία.

Έλφαρ Χέλγκασον (ΑΕΚ): Η ζακέτα
Μακρυμάνικη με V λαιμόκοψη και παγιέτες. Κλείνει με κουμπιά. Διαθέτει κουκούλα και είναι 100% βαμβακερή. Ιδανική για τη βόλτα και το γήπεδο.
Tips: Σε αποθηκευτικό χώρο ακόμα ο ισλανδός, αφού δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη ούτε του Χιμένεθ, ούτε του Νίκου Κωστένογλου.

Βίκτορας Γιάκομπ (’ρης): Το μάλλινο
Κιτρινόμαυρο μάλλινο παλτό με επαναλαμβανόμενα μοτίβα, σαν μια νοσταλγική νότα. Γούνα στο γιακά που αποτελεί απλώς λεπτομέρεια και μαύρη τρέσα μπροστά. Λιτή πολυτέλεια για άνδρες με απαιτήσεις.
Tips: Ο ’ρης τον φόρεσε 8 φορές φέτος. Δεν έχει πετύχει γκολ, ενώ έχει δεχθεί 4 κίτρινες κάρτες. Δεν είναι τυχαίο που στα 31 του χρόνια έχει αλλάξει 9 ομάδες.

Keywords
Τυχαία Θέματα