Για το 2x2 ο Αρης στην Ολλανδία

Στοχεύοντας στη δεύτερη συνεχή νίκη του στο Eurocup, αναχώρησε ο Αρης το πρωί της Δευτέρας (28/11) για την Ολλανδία, όπου τον υποδέχεται αύριο (20:30GR), για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων της ευρωπαϊκής διοργάνωσης η Γκαστέρα Φλέιμς.

Στην αποστολή δε συμπεριλήφθηκε, καθώς δεν ξεπέρασε διάστρεμμα που τον ταλαιπωρεί εσχάτως, ο Χρήστος Ταπούτος. Ο έμπειρος φόργουορντ έμεινε στη Θεσσαλονίκη

για να κινηθεί με θεραπεία και να προσπαθήσει να είναι έτοιμος για το εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό (4/12).

Οι κίτρινοι θα φτάσουν στον τελικό προορισμό τους, το Γκρόνιγκεν (βρίσκεται 145 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Αμστερνταμ), αργά το μεσημέρι. Είναι προγραμματισμένο να προπονηθούν το βράδυ στην έδρα της αντιπάλου τους (21:00GR-22:30GR), προκειμένου να αποκτήσουν εικόνα από το χώρο για να είναι αποτελεσματικοί όσο χρειάζεται για να φτάσουν στο ροζ φύλλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αρης σε αναμετρήσεις στην ευρωπαϊκή διαδρομή του με ολλανδικές ομάδες μετρά μέχρι τώρα επτά νίκες και μια ήττα.

Keywords
Τυχαία Θέματα