Η... διαβολοβδομάδα του Αρη

Είναι αλήθεια ότι ο Αρης δεν βαστά... γερό χαρτί, ξέρει όμως ότι πρέπει να συμβιβαστεί με τα εις βάρος του δεδομένα και να κερδίσει μια παρτίδα, η οποία (στη παρούσα φάση) μοιάζει χαμένη. Προς αυτή τη κατεύθυνση, η εβδομάδα που ξεκίνησε είναι καθοριστικής σημασίας. Και αναφερόμαστε στην προσαρμογή του Μανουέλ Μασάδο, στην ενίσχυση του αγωνιστικού τμήματος και φυσικά στα αποτελέσματα που θα πρέπει να πάρει ο Αρης απέναντι σε Λεβαδειακό και Δόξα Δράμας.

Ξεκινώντας

από το τελευταίο, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι Β«κίτρινοιΒ» είναι αναγκαίο να μαζέψουν έξι βαθμούς. Να φτάσουν δηλαδή στους Β«24Β» βαθμούς, για να τονωθεί η αυτοπεποίθησή τους και φυσικά να επιστρέψουν στο κυνήγι μιας θέσης στη πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος. Μετά από τους συγκεκριμένους δύο αγώνες, ακολουθούν εξάλλου επτά παιχνίδια στο Κλεάνθης Βικελίδης και πέντε μακριά από αυτό. Μάλιστα τα εντός έδρας παιχνίδια είναι απέναντι σε Λεβαδειακό, Εργοτέλη, ΑΕΚ, ΟΦΗ, Πανιώνιο, Αστέρα Τρίπολης και Κέρκυρα.

Συνεχίζοντας με τον Μανουέλ Μασάδο, ο Πορτογάλος προπονητής έπιασε δουλειά και απαιτείται να επιδείξει καλύτερα αντανακλαστικά σε σχέση με τον προκάτοχό του, Μίχαλ Πρόμπιερζ. Ο Πολωνός επιχείρησε ένα παρακινδυνευμένο σχέδιο, οι απώλειες ήταν μεγάλες και ο Αρης βγήκε ζημιωμένος από μια συνεργασία. Ο Μασάδο έχει άποψη για την ομάδα και για τους παίκτες, καλείται να βρει τρόπους ώστε να πάρει - όσο το δυνατόν το καλύτερο - από τον καθένα και φυσικά η περίοδος των... αφορισμών, έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Είναι αλήθεια επίσης ότι ο Πορτογάλος έμεινε ικανοποιημένος από την αγωνιστική παρουσία της ομάδας στο χθεσινό (15/01) παιχνίδι στο Περιστέρι, αλλά και δυσαρεστημένος γιατί δεν μετουσιώθηκε μια καλή εμφάνιση.

Είναι αναγκαίο όμως να ενισχυθεί η ομάδα. Γι' αυτό είναι στη Θεσσαλονίκη ο Σέρχιο Κόκε. Το ζήτημα του Ισπανού επιθετικού δεν έχει τελειώσει. Υπάρχει προσυμφωνία, όχι όμως και απόλυτη συμφωνία. Η αιτία βρίσκεται στις παλιές οφειλές του παίκτη απέναντι στην ΠΑΕ. Ο Κόκε ζητάει τον απόλυτο συμψηφισμό του ποσού, ο Αρης είναι κάθετα αντίθετος. Γι' αυτό το Sport.gr αναφέρει από τη πρώτη στιγμή, ότι πρόκειται για ένα περίπλοκο θέμα. Συνήθως, σε αυτές τις περιπτώσεις, κυριαρχεί η πελώρια επιθυμία των δύο πλευρών για συνεργασία. Το ίδιο θα γίνει - κατά πάσα πιθανότητα - και στο θέμα του Κόκε, θα φανεί όμως ποια πλευρά θα Β«επιβάλλειΒ» τους δικούς της κανόνες στους όρους της συνεργασίας.

Από εκεί και πέρα, το επόμενο 24ώρο είναι κρίσιμο αναφορικά και με τα οικονομικά. Ο Αρης προσπαθεί να βρει μια συμβιβαστική λύση με τον Ντάνιελ Τσέζαρεκ, ώστε ο Κροάτης επιθετικός να αποσύρει την προσφυγή. Ζητάει την καταβολή των οφειλόμενων (περίπου 205.000 ευρώ), είναι ξεκάθαρο ότι οι επιτελείς του Αρη προσπαθούν να μειώσουν το ποσό και φυσικά να το Β«σπάσουνΒ» σε πολλές δόσεις. Μέχρι στιγμής, συμφωνία δεν έχει επιτευχθεί.

Ενα ακόμη ζήτημα που είναι αναγκαίο ξεκαθαρίσει είναι αυτό του Καρίμ Σολτάνι. Αν δεν υπήρχε αλλαγή προπονητή, με τον Γαλλοαγλερινό θα ξεκι
Keywords
Τυχαία Θέματα