Η κρίσιμη Τετάρτη και το Πρωτοδικείο

Με μαθηματική ακρίβεια, η μπασκετική ομάδα του Αρη βαδίζει προς την κατεύθυνση των ριζικών αλλαγών. Και την Τετάρτη (02/11) στην προγραμματισμένη συνάντηση των μελών του δ. σ. με τους μετόχους της ΚΑΕ θα ληφθούν οριστικές αποφάσεις. Σήμερα (31/10) πάντως στο διοικητικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στην ΚΑΕ, τα μέλη συζήτησαν για αρκετές ώρες όπου σε πρώτη φάση λήφθηκαν δύο αποφάσεις.

Καταρχήν, ό,τι η αποστολή θα ταξιδέψει αεροπορικώς στην Αθήνα

για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο, καθώς επίσης και πως μέχρι το συγκεκριμένο παιχνίδι θα πρέπει να έχει ήδη τρέξει η διαδικασία της ενίσχυσης. Πέρα όμως από το αγωνιστικό κομμάτι, το οποίο ουσιαστικά επωμίζεται τα προβλήματα που υπάρχουν σε διοικητικό και οικονομικό επίπεδο, μεγαλύτερη σημασία έχει η στάση που θα κρατήσουν οι μέτοχοι στη συνάντηση της Τετάρτης.

Το βέβαιο είναι ότι το υπάρχον διοικητικό συμβούλιο δεν μπορεί να συνεχίσει. Αυτό το γνωρίζουν όλα τα μέλη του και το αναγνωρίζουν στις κατ' ιδίαν συζητήσεις την διαφορά φιλοσοφίας και απόψεων.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιάννης Δαμιανίδης, είναι διατεθειμένος να αποχωρήσει αρκεί όμως να του δοθούν οι εγγυήσεις για την αποπληρωμή των χρεών που τον βαραίνουν προσωπικά και τα οποία δημιουργήθηκαν επί θητείας του. Πληροφορίες του Sport.gr αναφέρουν ότι η πλευρά των παραγόντων που είναι υπέρ της λύσης διοίκησης Πρωτοδικείου είναι σε θέση να καταθέσουν εμπεριστατωμένη πρόταση στην συνάντηση της Τετάρτης και μένει να φανεί κατά πόσο θα διασφαλίζει τους κ. κ Γιάννη Δαμιανίδη, Θανάση Τζεβελέκη.

Η πρόταση θα κατατεθεί εφόσον οι μέτοχοι (η Γένεσις δηλαδή) κρίνουν ότι η λύση του Πρωτοδικείου αποτελεί την σωστή λύση. Σε περίπτωση πάντως που κριθεί από τους μετόχους να μην προχωρήσει η ΚΑΕ στην δημιουργία υπηρεσιακής διοίκησης, τότε θα κληθούν να αναλάβουν την καθοδήγηση της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα