"Κολλάει" η απόκτηση στόπερ

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα πιέζει για την απόκτηση στόπερ, ωστόσο, η διοίκηση των πράσινων το... σκέφτεται. Η διοικητική αστάθεια διατηρεί τα οικονομικά προβλήματα και παραμένει αβέβαιη η ενίσχυση στην αμυντική γραμμή.

Ο Φερέιρα έχει υποδείξει στη διοίκηση των πρασίνων τους Πίντο και Μπάμπαριτς, οι οποίοι μπορεί να αποκτηθούν ως δανεικοί, ωστόσο, η οικονομική κατάσταση στην Παιανία είναι τέτοια

που κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί πως θα προχωρήσει κάποια από τις δύο περιπτώσεις.

"Από τη στιγμή που υπάρχουν ακόμη παίκτες απλήρωτοι, πώς θα προχωρήσουμε σε μεταγραφή;" λένε άνθρωποι της διοίκησης του Παναθηναϊκού και είναι πια πολύ πιθανό οι πράσινοι να συνεχίσουν με το υπάρχον ρόστερ.

Το ποσό που απαιτείται για να αποκτηθεί ο Πίντο δεν ξεπερνά τις 250.000 ευρώ, αλλά ακόμη κι αυτό το ποσό δεν είναι μικρό για τον Παναθηναϊκό.

Ουσιαστικά, για να γίνει κίνηση για μεταγραφή, θα πρέπει να αποδεσμευθεί κάποιος από τους Μελίσση, Σεϊταρίδη, αλλά για την ώρα δεν φαίνεται ιδιαίτερα πιθανή μια τέτοια εξέλιξη. Συνεπώς, ο Φερέιρα καλείται να τα βγάλει πέρα, παρότι δεν έχει στη διαθεσή του τούς Μπουμσόνγκ και Καντέ.

Μπιάρσμιρ και Σαριέγκι είναι οι μόνοι διαθέσιμοι στόπερ και εφόσον δεν αποκτηθεί άλλος παίκτης, ο πορτογάλος τεχνικός πιθανότατα να χρησιμοποιήσει στη συγκεκριμένη θέση και κάποιον από τους Βύντρα, Κατσουράνη και Σιμάο.

Keywords
Τυχαία Θέματα