Λέτο, όπως... Βαζέχα!

Η εντυπωσιακή παραγωγικότητα του Σεμπάστιαν Λέτο (7 γκολ σε 5 σερί παιχνίδια) στο ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος, μας ανάγκασε να αναζητήσουμε στα "κιτάπια" μας ανάλογες επιδόσεις παικτών του Παναθηναϊκού στο πρόσφατο παρελθόν.

Ούτε ο Τζιμπρίλ Σισέ, πρώτος σκόρερ των δύο προηγούμενων πρωταθλημάτων, δεν είχε καταφέρει να σκοράει σε 5 διαδοχικά παιχνίδια του Παναθηναϊκού!

Πόσο μάλλον στα πρώτα 5: Πρόπερσι

είχε μόλις ένα (στο 3-0 επί του Εργοτέλη) και πέρυσι 5, αλλά σκοράροντας σε 3 παιχνίδια (1 με Αρη, 2 με Καβάλα, 2 με Εργοτέλη).

Ο προηγούμενος παίκτης του ΠΑΟ που είχε σκοράρει σε 5 σερί παιχνίδια, ήταν ο Κριστόφ Βαζέχα την περίοδο 1997-98!

Συγκεκριμένα, ο Πολωνός είχε συμπληρώσει "εξάδα", από την 18η μέχρι και την 23η αγωνιστική, πετυχαίνοντας στο διάστημα αυτό 11 γκολ!

Ο ίδιος κατέχει και το ρεκόρ επίτευξης περισσότερων τερμάτων στις πρώτες αγωνιστικές. Την περίοδο 1994-95 δεν είχε σκοράρει στις πρώτες 5, αλλά είχε σημειώσει 9 γκολ στις πρώτες 4, επιτευγμα που αποτελεί ρεκόρ παραγωγικότητας! Είχε πετύχει το μοναδικό στο 1-0 επί της ΑΕΛ στο Αλκαζάρ, και τα 2 στο 2-0 επί της Ξάνθης, το ένα στο 2-1 επί του Αθηναϊκού και τα 5 (!) στο 5-3 επί Πανιωνίου!

Φέτος ο Λέτο έχει φτάσει τα 7 στις πρώτες 5 αγωνιστικές (τα 3 με πέναλτι), ενώ ο Αργεντινός μαζί με τον Σισέ, έχουν πετύχει τα 10 από τα τελευταία 17 του Παναθηναϊκού σε βάρος του Εργοτέλη (5 έκαστος)!

Keywords
Τυχαία Θέματα