Μαρκόπουλος: Μας επηρέασε το άγχος

Η αποτελεσματικότητα των λετονών στα σουτ τριών πόντων ήταν σύμφωνα με τον Σούλη Μαρκόπουλο ο λόγος της ήττας του ΠΑΟΚ, αλλά και του αποκλεισμού από την επόμενη φάση του Eurocup. Και είναι αλήθεια ότι με τον ίδιο τρόπο, η Ρίγα είχε κερδίσει τον Δικέφαλο και στον πρώτο αγώνα της διοργάνωσης.

"Επηρεαστήκαμε από το άγχος το οποίο προκλήθηκε από το σημείο που η Ρίγα κατάφερε να ανατρέψει τις εις βάρος της διαφορά και να πάρει το προβάδισμα. Συν τοις άλλοις δεν καταφέραμε

να τους σταματήσουμε στα σουτ τριών πόντων και φυσικά να μειώσουμε το εξαιρετικό ποσοστό τους", είπε ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Στο μεταξύ, για αρκετή ώρα τα είπαν πριν από το παιχνίδι η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με εκπροσώπους όλων των οργανωμένων συνδέσμων. Στη συνάντηση δεν έδωσε το παρών ο Μπάνε Πρέλεβιτς (σ. σ. βρέθηκε στη παρουσίαση του βιβλίου του Νάσου Γαλακτερού), ενώ τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης εξήγησαν στους οργανωμένους τη δυσκολία της κατάστασης, καθώς επίσης και πως ο βασικός στόχος είναι η εξυγίανση.

Σημείωσαν επίσης ότι θέλουν και οι ίδιοι να ενισχυθεί το αγωνιστικό τμήμα, αλλά πως θα το πράξουν εφόσον βρεθεί τρόπος ώστε να μην επιβαρυνθεί το μπάτζετ της ομάδας. Επί τούτου πάντως, είναι ξεκάθαρο ότι γίνονται προσπάθειες για την απόκτηση του Ντόνι ΜακΓκραθ, από τη στιγμή που ο ίδιος ο παίκτες θέλει να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα