Με νίκες ξεκίνησαν στα πλέι οφ του κυπριακού πρωταθλήματος ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια

19:42 3/4/2011 - Πηγή: Sport.gr
Πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου βρέθηκε ο ΑΠΟΕΛ, που επικράτησε με 1-0 της ΑΕΚ για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ του κυπριακού πρωταθλήματος και έφτασε τους 65 βαθμούς. Στο -12 η Ομόνοια, που νίκησε με το ίδιο σκορ την Ανόρθωση, σε ένα παιχνίδι που διακόπηκε για 20 λεπτά λόγω έντονης βροχόπτωσης. Ενα και να καίει
Το γκολ του Ιβάν Τρισκόφσκι στο 80` ήταν αυτό που χάρισε το
πολύτιμο τρίποντο στον ΑΠΟΕΛ, 1-0 την ΑΕΚ, και τον έφερε μία ανάσα πριν την κατάκτηση του 21ου πρωταθλήματος στην ιστορία του.Καλύτερα οργανωμένη παρουσιάστηκε η ΑΕΚ στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και κατάφερε να περιορίσει τον ΑΠΟΕΛ, που δεν μπορούσε να διασπάσει την καλοσχηματισμένη άμυνα των γηπεδούχων.Στο 70` όμως ο Χόφλαντ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύθηκαν την αριθμητική τους υπεροχή και στο 80` ο Τρισκόφσκι με πλασέ έκανε το 1-0, αποτέλεσμα που ήταν και το τελικό.Νίκη μετά... βροχής!
Σε ένα παιχνίδι που έγινε κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, λόγω έντονης βροχόπτωσης, και παρά την 20λεπτη διακοπή, η Ομόνοια επικράτησε με 1-0 της Ανόρθωσης και αύξησε την μεταξύ τους διαφορά.Πλούσιο θέαμα στο πρώτο μέρος, ενώ και οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι. Η Ομόνοια ήταν αυτή που τελικά άνοιξε το σκορ λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου με τον Λεάντρο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με γυριστό σουτ.Η Ανόρθωση ανέβασε ταχύτητα στην επανάληψη και πίεσε για την ισοφάριση αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στο 75` ο διαιτητής Λεόντιος Τράττος διέκοψε τον αγώνα για 20 περίπου λεπτά, λόγω της δυνατής βροχόπτωσης, με την διακοπή να επηρεάζει την απόδοση και των δύο ομάδων και το 1-0 να διατηρείται μέχρι το σφύριγμα της λήξης.Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφ:
Κυριακή (03/04)
ΑΕΚ - ΑΠΟΕΛ: 0-1 (80` Τρισκόφσκι)
Ομόνοια - Ανόρθωση: 1-0 (45`+3` Λεάντρο)
Keywords
Τυχαία Θέματα