Μορφέσης: Κανένα συμβόλαιο με επιτυχία

Για τον αντίπαλο που θα αντιμετωπίσι η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού και το προολυμπιακό τουρνουά μίλησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Μορφέσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Sentra 103,3:

Για το σχόλιο της Ασημάκης ότι χρωστάνε ένα καλό παιχνίδι:

Β«Αυτή την στιγμή στο Πανευρωπαϊκό έχουμε τρείς νίκες. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε παίξει καλά, το ξέρουμε όλοι και εγώ το ξέρω σαν προπονητής πρώτος από όλους. Οι κοπέλες φαίνεται ότι είναι προσγειωμένες και καταλαβαίνουν

τι τους γίνεται. Θέλουμε να βρούμε ακόμη τα πατήματα μας. Είχαμε πολύ λίγο χρόνο προετοιμασίας. Η Αντιγόνη Ρουμπέση προέρχεται από ένα τραυματισμό μεγάλο και δεν είναι στο 100% των δυνατοτήτων της, αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της ομάδας. Περιμένουμε στην πορεία να παίξουμε καλύτεραΒ».

Για το ενδεχόμενο αντίπαλο (Ουγγαρία) στην συνεχεία του τουρνουά:

Β« Η Ουγγαρία είναι σε πολύ καλή κατάσταση φέτος σε σχέση με τις άλλες χρονιές. Στο τουρνουά "Θέτις" ήταν πρώτες και κέρδισαν και την Ρωσία. Χθές βέβαια χάσανε με τρία γκολ. Είναι μια ομάδα παραδοσιακή στο πόλο γυναικών, μια ομάδα που κάνει παρά πολλές αποβολές. Παίζει σε ένα ρυθμό πολύ γρήγορο, ιδιαίτερα στην επίθεση δίνει το 100% αντίθετα στην άμυνα δεν είναι τόσο καλή.

Πρώτα από όλα το παιχνίδι είναι αναλόγως τον ρυθμό. Από εκεί και πέρα επειδή παίζουν στα όρια της αποβολής πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι ώστε να παίξουμε με παίκτρια παραπάνω. Η άμυνα είναι το κλειδί μας. Δόξα τω Θεώ χθες είχαμε τρία στα δεκατρία στην παίκτρια λιγότερη όπως και στα άλλα δυο προηγούμενα παιχνίδια με Ιταλία και Γερμάνια.

Όσον αφόρα την επίθεση επειδή θα πάρουμε ποινές πρέπει να είμαστε κοντά στο 50% και άνω, για να είμαστε μέσα στο παιχνίδι. Από εκεί κάποιες κοπέλες της ουγγρικής ομάδας θέλουν ιδιαίτερη προσοχή στο περιφερειακό σουτΒ».

Για το προολυμπιακό τουρνουά:

Β«Οι υποχρεώσεις μας σε σχέση με πέρσι έχουν αυξηθεί απλώς δεν θέλουμε να το λέμε προς τα έξω. Δεν θέλουμε να πιέσουμε τον εαυτό μας παραπάνω για κάτι που είναι αυτονόητο, ούτε να λέμε μεγάλα λόγια Η τακτική της ομάδας είναι να μην λέει πολλά. Πρέπει να προσπαθεί σε κάθε διοργάνωση ξεχωριστά. Ξέρουμε ότι και οι άλλοι αντιπαλοί μας αγωνίζονται. Κανένας δεν έχει κάνει συμβόλαιο με την επιτυχία.

Εκεί που δεν το περιμένεις μπορεί να έρθει μια κακιά στιγμή, όλα αυτά είναι στο μυαλό μας. Από εκεί και πέρα ξέρουμε εκ των πραγμάτων ότι η ομάδα έχει κάνει άλματα ότι έχει την πίεση για καλές θέσεις. Προσπαθούμε από την αρχή της διοργάνωσης. Το μυαλό μας πρέπει να είναι συγκεντρωμένο σε κάθε παιχνίδι για να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται .Υπάρχει μεγάλη πίεση πάντωςΒ».

Τα αισθήματα το ότι είναι πρωταθλητές κόσμου αν τους επηρεάζει θετικά ή αρνητικά:

Β«Σαν έλληνες ενθουσιαζόμαστε εύκολα και απογοητευόμαστε ακόμη πιο εύκολα. Όταν τις ομάδες τις οποίες πρέπει να κερδίσουμε δεν τις κερδίζουμε με πέντε γκολ αλλά με τρία υπάρχει απογοήτευση και γκρίνια. Αυτά τα αισθήματα μέσα στην ομάδα υπάρχουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα