Νοβίτσκι: Θα πάω στην Ευρώπη

Το ενδεχόμενο να χαθεί η σεζόν στο ΝΒΑ, λόγω του λοκ άουτ, έχει κάνει τον Ντιρκ Νοβίτσκι να σκέφτεται τις προτάσεις που έχει από ομάδες της Ευρώπης.

Ο γερμανός σταρ δήλωσε πως σκέφτεται πολύ σοβαρά πια το ενδεχόμενο να παίξει στην Ευρώπη: "Χρειάζομαι μερικές εβδομάδες ακόμα για βρεθώ στην κατάλληλη κατάσταση, αλλά μετά θα είμαι έτοιμος. Δεν γίνεται να μην αγωνίζομαι".

Για

τα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος της Ρεάλ για την απόκτησή του, ο Ντιρκ σχολίασε: "Είναι μια σπουδαία ομάδα με μεγάλη παράδοση. Δεν ξέρω αν είναι ακριβή τα δημοσιεύματα, αλλά είναι κάτι που θα πρέπει να εξετάσουμε".

Οσο για το λοκ άουτ, σχολίασε: "Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν θα έχουμε σεζόν. Δεν μπορώ να μας φανταστώ να μην παίζουμε. Αν το lockout παραμείνει, θα πρέπει να πάρω μια απόφαση".

Κλείνοντας ο γερμανός άσος τόνισε πως δεν μπορεί να μείνει για μία ολόκληρη σεζόν χωρίς να αγωνίζεται και αυτός είναι ο βασικός λόγος που σκέφτεται την ευρωπαϊκή προοπτική:

"Χρειαζόμουν αυτούς τους δύο μήνες ξεκούρασης, αλλά τώρα ανυπομονώ να επιστρέψω. Το έχω πει πολλές φορές. Δεν γίνεται να μην αγωνιστώ για έναν ολόκληρο χρόνο".

Keywords
Τυχαία Θέματα