Πρόμπιερζ: Θα μας δώσει αυτοπεποίθηση

Ανακουφισμένος από την πρόκριση του Αρη στην επόμενη φάση, ο Μίχαλ Πρόμπιερζ έδωσε μεγαλύτερη βαρύτητα στο γεγονός ότι η ομάδα του τα κατάφερε με ανατροπή. Ο Πολωνός προπονητής έκρινε ότι πέρα από το όφελος της πρόκρισης, αυτή η νίκη μπορεί να συμβάλλει ώστε να ανεβεί η αυτοπεποίθηση των παικτών.

Β«Βλέποντας τις συνθήκες που επικρατούσαν στο γήπεδο, πιστέψαμε ότι το παιχνίδι θα κυλούσε διαφορετικά. Υπό αυτές τις συνθήκες, οι ομάδες πάντα προσπαθούν να κρατήσουν την ηρεμία τους και ξέρουν ότι είναι αδύνατο να κυκλοφορήσουν καλά τη μπάλα, γιατί είναι αδύνατο να παίξουν

καλό ποδόσφαιρο. Και τη δυσκολία των συνθηκών τη καταλαβαίνεις όταν μπαίνεις στο γήπεδο. Πρώτα πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου, γιατί αν θυμάμαι καλά είναι η πρώτη φορά που κάνουμε ανατροπή. Αυτό ήταν βασικό για τον αγώνα, γιατί κι εμείς μπήκαμε δυνατά στις μονομαχίες.

Δεν μπορούμε να πούμε ότι παίχθηκε κανονικό ποδόσφαιρο. Το βασικό είναι ότι προχωρήσαμε στον επόμενο γύρο και σε ότι αφορά τη κατάσταση του γηπέδου, είναι συνθήκες που δεν βοηθούν τους παίκτες να βγάλουν αυτό που μπορούν. Πιστεύω ότι στο μέλλον θα παίξουμε σε καλύτερα γήπεδα, με καλύτερες συνθήκες και θα δείξουμε καλύτερο αγωνιστικό πρόσωποΒ», είπε αρχικά. Ρωτήθηκε για τον τρόπο με τον οποίο έπαιξε η ομάδα του, λέγοντας ότι Β«κάναμε κάποια λάθη, δείξαμε αδυναμίες σε σημεία που δεν το περίμενα και τόσο πολύ. Η αλήθεια είναι ότι προσπαθήσαμε να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα, αλλά αντιληφθήκαμε ότι ήταν δύσκολο κι έτσι αποφασίσαμε να παίξουμε με μεγάλες μπαλιές. Είναι κάτι πάντως που δεν αλλάζει από τη μία μέρα στην άλλη. Θεωρώ ότι αν αυξηθεί κι άλλο η αυτοπεποίθηση των παικτών, θα έχουμε καλύτερη απόδοσηΒ», ενώ ρωτήθηκε για την 11αδα που επέλεξε. Β«Πήραμε τις αποφάσεις μας βάσει των καιρικών συνθηκών.

Στη διάρκεια του αγώνα, επιδιώξαμε να κάνουμε περισσότερες εσωτερικές αλλαγές στη διάρκεια του αγώνα, από το να φέρουμε έναν άλλον παίκτη από τον πάγκο. Ξέραμε επίσης ότι ο Πανθρακικός έχει καλή δεξιά πλευρά και οι συνθήκες που επικρατούσαν βοήθησαν κυρίως τον αντίπαλο. Δεδομένων των συνθηκών, ήταν πιο εύκολο να παίξει ο Καζναφέρης στην αριστερή πλευρά, παρά ο ΜίσελΒ».

Ο Πρόμπιερζ ρωτήθηκε για τα οφέλη της ομάδας. Β«Κάνει καλό στην ομάδα ακόμη και μια μικρή επιτυχία. Πρέπει να έχουμε κι εμείς κατά νου ότι αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που είναι ψηλά στη βαθμολογία στη δεύτερη κατηγορία. Είναι θετικό ότι βάλαμε δύο γκολ, ότι ανατρέψαμε το παιχνίδι και αυτά είναι πράγματα που βοηθούν την ομάδα από πλευράς αυτοπεποίθησηςΒ», ενώ ρωτήθηκε για τον γενικό απολογισμό όπου και πάλι επικαλέστηκε τον Μουρίνιο. Β«Κάποιοι μπορεί να είχαν τη προσδοκία ότι θα έκανα επτά νίκες σε επτά αγώνες, αλλά για μένα θα είχε εξίσου ενδιαφέρον να δούμε τι θα έκανε ο Μουρίνιο αν ερχόταν. Θα κέρδιζε και τους επτά αγώνες. Ο Μουρίνιο ανέλαβε μια ομάδα, είχε στη διάθεσή του 120εκ. ευρώ και είχε πει ότι 'θα χρειαστώ έναν χρόνο για να χτίσω μια ομάδα'. Δεν μπορούν να γίνουν μαγικά.. Για μένα μετράει μόνο η δουλειά και εξαιτίας α

Keywords
Τυχαία Θέματα