Ρούνεϊ: Ηταν τρομακτικό με το πέναλτι, αλλά ήμουν προετοιμασμένος

Κατάλληλα προετοιμασμένος για να εκτελέσει το πέναλτι με το οποίο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ισοφάρισε την Μπλάκμπερν (1-1) και πήρε τον βαθμό που χρειαζόταν για να κερδίσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα ήταν ο Γουέιν Ρούνεϊ, όπως αποκάλυψε ο ίδιος. "Τρομοκρατήθηκα, γιατί ο διαιτητής άργησε να το σφυρίξει. Επρεπε να συγκεντρωθώ, αλλά είχα προετοιμαστεί γι` αυτό όλη την εβδομάδα", δήλωσε ο Ρούνεϊ και πρόσθεσε:"Για εμένα που είμαι οπαδός της Εβερτον, το να κερδίζουμε τον 19ο τίτλο είναι πολύ σημαντικό", αναφερόμενος στο γεγονός ότι
η Γιουνάιτεντ ξεπέρασε κατά ένα τα πρωταθλήματα της Λίβερπουλ, της αιώνιας αντιπάλου της Εβερτον.Ο Ρούνεϊ ξύρισε το στήθος του σχηματίζοντας τον αριθμό "19" και στη συνέχεια δημοσίευσε την φωτογραφία του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter."Σπουδαία μέρα"
Τη σπουδαιότητα της κατάκτησης του τίτλου επεσήμανε από την πλευρά του ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στην ποιότητα των παικτών του."Είναι φανταστικό για κάθε μέλος του συλλόγου. Είναι σπουδαία μέρα και απίστευτο επίτευγμα. Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι, αλλά επιδείξαμε για ακόμη μια φορά το κύριο χαρακτηριστικό της ομάδας μας, που δεν είναι άλλο από την ποιότητα και το γεγονός πως κανείς δεν παρατάει το ματς, αν δεν συμπληρωθούν και τα ενενήντα λεπτά", τόνισε.Από την πλευρά του ο Ράιαν Γκιγκς ειρωνεύτηκε όσους είχαν επικρίνει την ομάδα: "Προφανώς είμαστε σκουπίδια. Κατακτήσαμε το φετινό πρωτάθλημα και συμμετέχουμε στον τελικό του Champions League. Είκοσι χρόνια πριν, δεν μπορούσαμε ούτε καν να ανταγωνιστούμε τη Λίβερπουλ σε τίτλους, αλλά τώρα έχουμε ξεπεράσει τους μεγαλύτερους αντιπάλους μας.Μέρες σαν κι αυτές, είναι η αιτία για την οποία συνεχίζω να παίζω ποδόσφαιρο. Το αίσθημα της κατάκτησης ενός τίτλου, είναι απίστευτο".Ούτε ο Χαβιέ Ερνάντεζ μπορούσε να κρύψει τη χαρά του: "Είναι εκπληκτικό. Είμαι πολύ χαρούμενος για το επίτευγμα. Είναι κάτι που ήθελα και το οποίο ονειρευόμουν. Είναι μια απίστευτη στιγμή για έναν απίστευτο σύλλογο όπως η Γιουνάιτεντ".
Keywords
Τυχαία Θέματα