Σουλτάν Αλ Σαούντ: Ερχομαι να αναλάβω!

Την πρώτη του συνέντευξη παραχώρησε ο Πρίγκιπας Σουλτάν Αλ Σαούντ το απόγευμα της Τρίτης (11/10) από την Τζέντα, ο οποίος δήλωσε ότι είναι 100% έτοιμος να αναλάβει τα ηνία του Παναθηναϊκού και επανέλαβε πως σύντομα θα βρίσκεται στην Ελλάδα, προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal...

Ο Σαουδάραβας επενδυτής μίλησε στον

Sentra FM 103,3. Οι δηλώσεις του έγιναν στην μητρική του γλώσσα, τα αραβικά και την μετάφραση στα αγγλικά ανέλαβε ο ο ιδιαίτερος γραμματέας του Μοχάμεντ Μπάσεμ.

-Θέλετε να στείλετε ένα μήνυμα στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού;
"Καλησπέρα σας, σε όλους τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Στο πρώτο μήνυμα που στείλαμε, αναφέραμε ότι ερχόμαστε σε έναν μεγάλο σύλλογο. Αυτή την περίοδο μιλάμε και αναλύουμε με τον κ. Τσάκα όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες, ώστε να είμαστε σύντομα σε θέση να προχωρήσουμε τις διαπραγματεύσεις και να επιτευχθεί η συμφωνία με τον κ. Βαρδινογιάννη".

-Πότε θα έρθετε στην χώρα μας;
"Θα έρθω σύντομα. Είναι κάτι που θα γίνει πολύ σύντομα. Πολύ σύντομα θα βρίσκομαι στην Αθήνα".

- Τι ρόλο θα έχει ο κ. Τσάκας στη νέα εποχή του Παναθηναϊκού;
"Αυτή τη στιγμή δεν είναι κάτι που έχουμε συζητήσει αναλυτικά. Είναι σίγουρο όμως ότι ο κ. Τσάκας θα είναι μέλος της ομάδας. Πρόκειται για άνθρωπο που εμπιστεύομαι. Μέχρι να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις όμως, δεν μπορούμε να πούμε κάτι συγκεκριμένο".

- Τι πιθανότητες δίνετε για ολοκλήρωση του deal;
"Από την πλευρά μου είμαι 100% έτοιμος να υλοποιήσω τη συμφωνία. Αφού ολοκληρωθούν όλα τα βήματα, θέλω να κάνω κάτι καλό για τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του".

"Καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό και στην Εθνική Ελλάδας"
Κλείνοντας την συνομιλία του ο Σουλτάν Αλ Σαούντ, ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με την Skoda Ξάνθη για το πρωτάθλημα, αλλά και στην Εθνική ομάδα για τον αγώνα που δίνει απόψε στη Γεωργία, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Ηταν ευχαρίστηση και για εμάς να μιλήσουμε γι` αυτό το θέμα. Εύχομαι τα καλύτερα για τον Παναθηναϊκό και καλή επιτυχία για το επόμενο ματς. Οπως επίσης και για την Εθνική ομάδα της Ελλάδας που θα αγωνιστεί σε λίγο".

Keywords
Τυχαία Θέματα