Τώρα έχουμε παιχνίδι με την bet-at-home

11:08 6/4/2011 - Πηγή: Sport.gr
Τώρα έχουμε παιχνίδι... Γιατί μπορεί η χρονιά να οδεύει προς το τέλος της, όμως τώρα είναι που παίζονται όλα στο Τσάμπιονς Λιγκ και η bet-at-home.com έρχεται να καλύψει όλες τις στοιχηματικές σας ανάγκες, για την προημιτελική φάση της κορυφαίας διοργάνωσης της Ευρώπης (ίσως όχι μόνο). Στον "αγγλικό εμφύλιο" η Τσέλσι υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η bet-at-home.com δίνει υψηλές αποδόσεις για όλα τα σημεία. Ο "άσσος" αποφέρει 2,10, το "Χ" 3,15 και το "διπλό" 3,60. Αν θέλετε κάτι πιο περίπλοκο, το ημίχρονο
/ τελικό, 1/2 πολλαπλασιάζουν επί 22 το ποντάρισμά σας και το 2/1 επί 18.Αυτό το παιχνίδι, όπως και τα δύο επόμενα, καλύπτονται από 10 διαφορετικές στοιχηματικές επιλογές, οπότε δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το επίσημο site της bet-at-home.com, για να βρείτε αυτή που σας ταιριάζει.Η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί τη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Η ομάδα που παίζει το απόλυτο ποδόσφαιρο δεν μπορεί παρά να είναι φαβορί και αυτό αποτυπώνεται ανάγλυφα στο κουπόνι της bet-at-home.com, όπου νίκη των Καταλανών φέρνει 1,20, η ισοπαλία 6,50 και νίκη των Ρώσων 12,00. Παίζοντας Πλεονέκτημα / Handicap (0-1), οι αντίστοιχες αποδόσεις είναι 1,50 ("1"), 3,75 ("Χ"), 4,20 ("2").Ιταλογερμανική μάχη η επόμενη, με την Ίντερ να υποδέχεται τη Σάλκε και την bet-at-home.com να δίνει 1,55 τη νίκη των Ιταλών, 3,65 το ισόπαλο αποτέλεσμα και 6,50 τη νίκη των Γερμανών. Είπαμε, όμως, υπάρχουν 10 διαφορετικές επιλογές (και) γι' αυτό το παιχνίδι...Σας φάνηκαν πολλές; Περιμένετε γιατί το Ρεάλ - Τότεναμ καλύπτεται από την bet-at-home.com  με 21 διαφορετικά στοιχήματα! Διαλέξαμε τα κλασικά (1,35 νίκη των Μαδριλένων, 4,70 για το "Χ" και 8,40 για τη νίκη των ’γγλων), όπως και το 2/1 ημίχρονο/ τελικό (13,00) - 1/2 (25,00). Πιστεύετε ότι τα 2.5 γκολ διαφορά είναι λίγα ή πολλά; Βρείτε και τις άλλες επιλογές over/under, και όχι μόνο, της bet-at-home.com στο στοιχηματικό της κουπόνι.Σχετικά με την bet at home.com:
Η bet-at-home.com AG, είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στους τομείς Online-Gaming και αθλητικού στοιχήματος. Με σχεδόν δύο εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες η bet-at-home.com είναι μία από τις πιο δημοφιλείς στοιχηματικές εταιρίες στην Ευρώπη και είναι εισηγμένη στα χρηματιστήρια της Βιέννης και της Φρανκφούρτης.
Keywords
Τυχαία Θέματα