Τροχανάς: Εχουμε μόνο μία επιλογή

Με αφορμή την κυριακάτικη συνάντηση για την σωτηρία της ΑΕΚ, ο Μιχάλης Τροχανάς με δήλωσή του που φιλοξενείται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ τονίζει πως όσοι νοιάζονται για την ομάδα έχουν μια επιλογή: "…να συζητάμε για το «χθες» ή να νοιαζόμαστε, να προσπαθούμε και να σχεδιάζουμε το αύριο".

Αναλυτικά η δήλωση του Μιχάλη Τροχανά:

"Σε μια ΑΕΚ που δυστυχώς δεν έχει Β«σήμεραΒ» οι Ενωσίτες αρχηγοί - νυν και πρώην - οι μαχητές σε όλα τα επίπεδα - Γήπεδο,

Σ.Φ. ΑΕΚ - οι διακεκριμένες Ενωσίτικες προσωπικότητες, οι Ενωσίτες δημοσιογράφοι και το σύνολο των 600.000 Ενωσίτικων Οικογενειών ΜΙΑ επιλογή έχουμε μόνον.

Την επιλογή να συζητάμε για το Β«χθεςΒ» ή να νοιαζόμαστε, να προσπαθούμε και να σχεδιάζουμε το ΑΥΡΙΟ! Όλα τα υπόλοιπα είναι για προσκόπους σε βαθμό Β«λυκόπουλαΒ» ή για Ναπολιτάνες κυράδες που τιτιβίζουν από τα μπαλκόνια τους στα στενά δρομάκια της Νάπολης.

Το παρών θα δώσει και ο αειθαλής Ενωσίτης Δημήτρης Τράγος, που δέχτηκε τιμητική πρόσκληση από τον κ. Μιχάλη Τροχανά να παραβρεθεί στη σύσκεψη Ενωσιτών την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012 συνοδευόμενος από τον επίσης διακεκριμένο Ενωσίτη Χρήστο Πετράκη".

Keywords
Τυχαία Θέματα