Τσιώλης: Πάντα ζήλευα τον Αστέρα

Και επισήμως σε εποχή... Σάκη Τσιώλη μπήκε ο Αστέρας Τρίπολης, με την επίσημη παρουσίαση του καρδιτσιώτη τεχνικού από τη διοίκηση της ομάδας.

Και επισήμως σε εποχή... Σάκη Τσιώλη μπήκε ο Αστέρας Τρίπολης, με την επίσημη παρουσίαση του καρδιτσιώτη τεχνικού από τη διοίκηση της ομάδας.

"Πάντα θέλαμε να συνεργαστούμε με τον Σάκη Τσιώλη. Εδώ και πολλά χρόνια μιλάμε με τον κ. Τσιώλη. Αναλαμβάνει εν λευκώ την ομάδα μέχρι το καλοκαίρι. Σήμερα ξεκινάει δουλειά. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μην έχει πρόβλημα

στη δουλειά του. Από την εποχή που ήταν στον Ιωνικό και εμείς στη Β' Εθνική, τον θέλαμε. Δεν είχε τύχη να συνεργαστούμε. Δεν είμαστε άνθρωποι που θα μιλούσαμε με προπονητή άλλης ομάδας. Εγώ προσωπικά μιλάω φιλικά με τον κ. Τσιώλη 5-6 χρόνια. Μας αρέσει που οι ομάδες του παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο. Είναι σοβαρός και τίμιος άνθρωπος", είπε από την πλευρά της διοίκησης ο Γιάννης Καϋμενάκης και στη συνέχεια έδωσε την... ασίστ στον Σάκη Τσιώλη, ο οποίος τόνισε πως πάντα ζήλευε την οργάνωση και το υλικό του Αστέρα.

"Είχαμε προσπαθήσει καιρό να συνεργαστούμε με τον Υστερα από 36 χρόνια στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο δεν ασχολούμαι με μικρή και μεγάλη ομάδα, οπότε το δύσκολο πρόγραμμα του Αστέρα δεν με φοβίζει. Παρακολουθώ τον Αστέρα. Εκεί που δεν υπολογίζεις παθαίνεις ζημιές. Πάντα θέλουμε τους 3 βαθμούς. Υπάρχει αλληλοεκτίμηση διοίκησης - προπονητή. Σε βάθος χρόνου θα υπάρχει επιτυχία. Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ήταν νίκη που βοήθησε για ένα καλύτερο κλίμα".

Στη συνέχεια ο Σάκης Τσιώλης δέχτηκε τις ερωτήσει των εκπροσώπων του Τύπου

-Ποιo σύστημα θα παίζετε;
"Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν 3-4 συστήματα που αλλάζουν. Δεν μπορούμε να είμαστε μονότονοι".

-Για ποιo λόγο επιλέξατε τον Αστέρα;
"Ο λόγος που είμαι εδώ είναι το υλικό που έχει ο Αστέρας. Δεν έχει ρυθμό η ομάδα λόγω των συχνών διακοπών. Σε λίγο καιρό θα μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Το πού θα φτάσουμε έχει να κάνει με το πως θα τελειώσουμε τον πρώτο γύρο".

-Τι έφταιξε και φύγατε από τον ’ρη;
"Με τον ’ρη είχαμε πρόβλημα ρυθμού λόγω προετοιμασίας. Είχαμε κάνει 3 μήνες προετοιμασίας. Ήταν δύσκολο. Δεν βγάζω τις ευθύνες μου. Κάποια ματς τα χάσαμε στις λεπτομέρειες. Θα μπορούσαμε να είμαστε στην 5αδα. Δεν είναι μέτρο σύγκρισης για τον Αστέρα ο ’ρης".

-Για το ρόστερ και τους παίκτες που ξέρει από τον Ολυμπιακό Βόλου:
"Έχουμε 36 παίκτες. Πρέπει πρώτα να αξιολογήσουμε το ρόστερ. Για το σκοράρισμα δεν είναι μόνο θέμα επιθετικοί. Θέλουμε να κάνουμε περισσότερες ευκαιρίες και να έχουμε και παίκτες που θα τελειώνουν τις φάσεις. Οι Σολάκης, Μπρέσκα, Περόνε και Ροζέριο είναι παίκτες που μπορούν να τελειώνουν τις φάσεις".

-Για το συμβόλαιο του που θα έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι:
"Η διάθεση και πρόθεση των μεγαλομετόχων ήταν να κάνουμε συμβόλαιο για μεγαλύτερο διάστημα αλλά όσες φορές έχω μιλήσει για μεγάλα συμβόλαια υπήρχαν προβλήματα. Ούτε εγώ έχω πρόθεση να φύγω, ούτε εσείς αν πάω καλά να με διώξετ

Keywords
Τυχαία Θέματα