Ξεκαθάρισμα για Λεό, Καράμπελα και Κάλα!

Η πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ ολοκληρώθηκε και πλέον το ενδιαφέρον πέφτει στις συναντήσεις που θα έχει ο Σταύρος Αδαμίδης με τους Λεονάρντο, Καράμπελα, αλλά και τον Κάλα.

Οι δύο πρώτοι κατέθεσαν τη Δευτέρα (23/1) προσφυγή, προκειμένου να αποχωρήσου από την Ενωση, ωστόσο, ο Σταύρος Αδαμίδης άσκησε πιέσεις στους εκπροσώπους τους, για να τους μεταπείσει.

Οριστική απόφαση δεν έχει ληφθεί από την πλευρά, ωστόσο, ο πρόεδρος της ΑΕΚ

δηλώνει αισιόδοξος και σχεδόν σίγουρος πως τόσο ο Λεονάρντο, όσο και ο Καράμπελας θα παραμείνουν στο ρόστερ της Ενωσης.

Οι δύο παίκτες προπονήθηκαν κανονικά την Τρίτη (24/1) και όπως έγινε γνωστό τις αμέσως επόμενες ώρες θα συναντηθούν εκ νέου με τον Αδαμίδη, ώστε να ξεκαθαρίσει οριστικό το θέμα της παραμονής τους ή όχι.

Την ίδια ώρα συνάντηση με τον πρόεδρο της ΑΕΚ ζήτησε και ο Χουάν Κάλα, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα προσφυγής, καθώς είναι δανεικός. Θέλει, όμως, να αποχωρήσει από την Ενωση για να πάει στη Σαραγόσα του Μανόλο Χιμένεθ. Η ισπανική ομάδα έχει ασκήσει, άλλωστε, έντονες πιέσεις στη Σεβίλη, στην οποία ανήκει ο παίκτης.

Η ΑΕΚ δεν θέλει ούτε να σκέφτεται το ενδεχόμενο αποχώρησης του παίκτη, ωστόσο, ο Κάλα πήγε την Τρίτη (24/1) στα Σπάτα και ζήτησε να συναντηθεί με τον Αδαμίδη.

Είναι φανερό, λοιπόν πως οι επόμενες ώρες είναι πολύ σημαντικές για την Ενωση και θα ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό το σε ποιους παίκτες θα μπορεί να υπολογίζει από τώρα και μέχρι το τέλος της περιόδου ο Νίκος Κωστένογλου.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως για όλα τα θέματα που απασχολούν το τελευταίο διάστημα την ΠΑΕ ΑΕΚ, θα τοποθετηθεί ο Σταύρος Αδαμίδης, σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει την Τετάρτη (24/1).

Keywords
Τυχαία Θέματα