ΑΣΥΛΑ (ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΩΣ) ΑΝΙΑΤΩΝ



Κώστα Δημ.Χρονόπουλου (Αρθρογράφου –Σχολιογράφου)
Πάλι έδρασαν οι «μορφωμένοι» νεαροί φοιτητές (Σ.Σ Ίσως μαζί με άλλους εξωπανεπιστημιακούς) λεβέντες της ευγενούς συνομοταξίας των τραμπούκων ΑΣΥΛΙΤΩΝ(=Τροφίμων/ παρασίτων του Πανεπιστημιακού Ασύλου).Προπηλάκισαν, χειροδίκησαν και απείλησαν με εγκλεισμό στα υπόγεια, βασανισμό και κάψιμο του καθηγητή ο οποίος αρνήθηκε να κλείσει το τμήμα της Φυσικής για .......συμπαράσταση στους απεργούς διοικητικούς υπαλλήλους (;).
Εναλλακτικά – προφανώς για να τον διευκολύνουν να …. λογικευτεί- τα κ(α)λόπαιδα, του υποσχέθηκαν να εξοντώσουν και
την οικογένειά του!.....Μια ασφαλώς (πολυ)πολιτισμένη, προειδοποίηση σύμφωνα με τις αρχές του Ασύλου, όπου η ελεύθερη διακίνηση ιδεών και λακτισμάτων είναι κατοχυρωμένη και προστατευόμενη.Υπάρχει πρόοδος ασφαλώς σε σύγκριση με ότι συνέβη πριν 21 χρόνια στο Πανεπιστήμιο Κρήτης:Θερμοκέφαλος φοιτητής εκτέλεσε, εν ψυχρώ, δύο καθηγητές του και μετά αυτοκτόνησε. Εδώ και χρόνια η εκμετάλλευση της – παρεξηγημένης από πολίτες, πολιτικούς, πανεπιστημιακούς και γραμματιζούμενους – έννοιας του Πανεπιστημιακού Ασύλου έχει οδηγήσει σε απαράδεκτες, έως και φρικαλέες καταστάσεις. Κανείς από τους αρμόδιους, δεν συγκινήθηκε. Οι άβουλοι βολεμένοι «δάσκαλοι» ανέχτηκαν – κάποιοι υπέθαλψαν- τα περιθωριακά αναρχικά στοιχεία. Δεν θα ξεχάσω (θα έπρεπε να διδάσκεται στα σχολεία, ως παράδειγμα προς αποφυγή) τον ανεκδιήγητο εκείνο Πρύτανη που είπε: «Για να τους ελέγχουμε το κάναμε». Απάντησή του, στο ερώτημα : «Μα πως ανέχεστε να έχουν δικό τους χώρο / εργαστήριο οι ταραξίες και να κατασκευάζουν βόμβες; Σε άλλες περιπτώσεις εργατικοί (Σ.Σ κομματικά εργαζόμενοι την κατάσταση) φοιτητές, χτίζουν τα γραφεία των καθηγητών τους, με τους καθηγητές μέσα σε αυτά. Δεν αποκλείω- (παρα) μορφωμένα παιδία είναι – να πιστεύουν πως για να οικοδομηθεί μια στέρεη παιδεία, θα πρέπει (κατά το παράδειγμα του Γεφυριού της Άρτας) να χτίζονται – ζωντανοί – οι Πανεπιστημιακοί !....ΝΕΟΒΑΝΔΑΛΟΙ ΑΣΥΛΙΤΕΣ, περαστικοί αλήτες, διερχόμενοι που επείγονται να κάνουν την ανάγκη τους, να ανακουφιστούν σε δημόσια ουρητήρια και κοπρώνες (όπως κατάντησαν τους χώρους των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών μας Ιδρυμάτων) καταφεύγουν στα «Άσυλα … ανακούφισης».

Αυτά τα Άσυλα (ανιάτων, απαίδευτων, ανεγκέφαλων, ανένταχτων – ενταγμένων όμως στη βλακεία, την εγκληματικότητα, την ελευθεριότητα - ατόμων) παρανόμων, αποτελούν τα καταφύγια τους, αλλά και εκτροφεία βίας, και κατασκευής εμπρηστικών μηχανισμών.

Υ.Γ Ασυγκίνητοι, ανήμποροι αρμόδιοι, ΘΩΚΟΥΧΟΙ(=κάτοχοι θώκων), αμέτοχοι, ανερμάτιστοι πολιτικοί, περίεργοι (sic) πανεπιστημιακοί ΤΗΛΕΠΑΡΑΘΥΡΟΣΙΤΙΖΟΜΕΝΟΙ «ειδικοί αναλυτές», Μ.Μ.Εμπρησμού και απαθείς, ανυποψίαστοι ΚΑΝΑΠΕΔΑΝΘΡΩΠΟΙ πολίτες, παρακολουθούν αδιάφοροι και ΜΙΘΡΙΔΑΤΙΣΜΕΝΟΙ(=πάσχουν από μιθριδατισμό) τα όσα συμβαίνουν και δεν τους αφορούν (!). Παρήγορο το ότι μερικοί ….. ανησυχούν όχι τόσο για τα γεγονότα, αλλά για σε ποιο κομματικό χώρο ανήκει το ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΦΟΙΤΗΤΑΡΙΟ καθώς και αν ήταν ακροδεξιός ή ακροαριστερός ο καθηγητής (!). Προφανώς υπάρχουν βαρύτατα πάσχοντες (ΚΟΜΜΑΤΟΠΛΗΓΙΚΟΙ) συμπολίτες, που αναζητούν την …. κομματική ταυτότητα των εμπλεκόμενων σε έκνομες πράξεις ώστε να τοποθετηθούν ανάλογα!...... Ο Θεός ας ελεήσει όλους όσους προσπαθούν με κομματικά γυαλιά να διακρίνουν και να κρίνουν τα γεγονότα !!! ……

Σ.Σ Οι λέξεις με έντονα κεφαλαία προέρχονται από το ΛΕΞΙΚΗΠΙΟ μου.
Keywords
Τυχαία Θέματα