Έχει μαζί του όλους τους καλούς Έλληνες ο ΕΠΕΝλαύνων..Μαυρουδής

'Εγραψε πάλι ιστορία ο Μάκης !! Κοινώς τα κάνε όλα λίμπα και χώρις τσεκούρι. Κι όσοι είχαμε τυχόν απορίες γιατί η μονίμως απούσα απ τη Βουλή πρωθυπουργάρα, ο Αντωνάκης ο Μερκελιστής, άφησε στο πόδι του τον Μαυρουδή τον Τσεκουράτο-Αριστεροφάγο μας λύθηκαν όλες με το κλείσιμο της ομιλίας του : «έχουμε μαζί μας όλους τους καλούς Έλληνες"!! ...Τέλος !
Το πιάσατε το νόημα ασήμαντα "ακρο-αριστερά" γατάκια ;; Στην Ελλάδα του 2014 υπάρχουν δύο είδη Ελλήνων. Οι "καλοί
και σωστοί" αυτοί δηλαδή οι ξύπνιοι που παρόλη την κοσμογονία των τελευταίων τεσσάρων ετών ψηφίζουν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και γιατί όχι Χρυσή Αυγή, κι αυτά τα μιάσματα, οι εαμοβούλγαροι, οι "κακοί Έλληνες" που τολμούν και ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ!!
Κι αν για τη Νέα (ακρο)Δεξιά των Βορίδη, Φαήλου, Λαζαρίδη και Μπαλτάκου το 1,5 εκατομύριο των ψηφοφόρων της Αριστεράς είναι απ' οτι φαίνεται επιεικώς κρετίνοι τότε μάλλον τα χιλιάδες μέλη της θα ναι κάτι σαν τον στρατό των τζιχαντιστών στο Ιράκ. Επικίνδυνοι, ανεξελέγκτοι τρομοκράτες... Ξέρει καλά απ αυτά ο Μάκης.Τυχαία νομίζετε ο Παπαδόπουλος τον διάλεξε να ηγηθεί της ΕΠΕΝ τοτε το μακρινό 1985 ;; Είχε δει το ταλέντο στο παιδί... Και ο Μάκης όλα τα επόμενα χρόνια έκανε οτι μπορούσε για να συμμαζέψει τα διαφόρων αποχρώσεων ρετάλια και ρεμάλια της νεοελληνικού φασισμού και να τα χώσει κάτω απ την δήθεν "ευπρεπισμένη" σκεπή του Εθνικού Μετώπου του.
Ο φαιός μπαξές είχε απ όλα τα λουλούδια: μαχαιροβγάλτες χουλίγκανους της ΝΟΠΟ (Ναζιστική Οργάνωση Παναθηναικών Οπαδών), χουντικούς της ΕΝΕΚ (αυτοί ήταν με τον άλλο πραξικοπηματία τον Ιωαννίδη!), "καθαρόαιμους εθνικοσοσιαλιστές" όπως οι «Αρειοι Πολεμιστές» (που κατήγγειλαν την Χ.Α για "ψευτοεθνικισμό" και τον Δεκέμβριο του '97, έκαναν επίθεση και στα γραφεία του τότε Συνασπισμού), μέχρι και γραφικούς φιλοβασιλικούς και δωδεκαθειστές, ενώ ο ίδιος ο "φύρερ" δεν παρέλειψε να περνά μια βόλτα κι απ τις εκδήλωσεις της Χρυσαβγής του παλιού "συναγωνιστή" στην ΕΠΕΝ Μιχαλολιάκου όπως μας υπενθύμισε ο έτερος καραγκιόζης Παναγιώταρος.
Καλά όλα αυτά όμως η εποχή δεν βοηθούσε. Τέλη '90 αρχές 2000, οι "νοικοκυραίοι" αν καίτοι αρκετοί απ αυτούς αρκούντως ρατσιστές και τέρμα συντηρητικοί, είχαν πέσει με τα μούτρα στα τραπεζικά δάνεια, στην απάθεια και στη μάσα. Κι ως γνωστόν όταν μασάμε δεν μιλάμε και δεν χρειάζεται να ψηφίζουμε θρασύδειλα φασιστάκια να μας κάνουν τις βρωμοδουλειές...
Μα ο Μάκης μας δεν χάθηκε. Το 2005 έκανε τη μεγάλη ντρίμπλα τρυπώνοντας στο ΛΑΟΣ του ηδη τηλέ-προβεβλημένου Καρατζαφέρη. Αnd the rest is history..Το '11, επι Παπαδήμου ήταν κιόλας υπουργός ! Που θα σταματήσει ο Μάκης; Πιθανότατα πουθενά. Όταν 10-15 χρόνια πριν δεν ήσουνα τίποτα παραπάνω απο ασήμαντος αρχηγίσκος μιας δράκας αστείων φιλοχουντικών και λούμπεν "σκινάδων", στο πολιτικό περιθώριο του περιθωρίου και τώρα φτάνεις εν μια νυκτί να ορίζεσαι αντικαταστάτης του πρωθυπουργού σε μια υποτίθεται τόσο κρίσιμη συζήτηση στη Βουλή, με όλο το σύστημα των ΜΜΕ να σε γλείφει, λογικό δεν είναι το μέλλον σου στο πολιτικό στερέωμα να φαντάζει υπέρλαμπρο;

Διαβάζοντας πρόσφατα το εξαιρετικό βιβλίο του Ρίτσαρντ Έβανς "Η 'Ελευση του Τρίτου Ραίχ" διαπιστώνει ανάγλυφα κανείς το πως το "φαινόμενο Χίτλερ" δεν έτυχε απλά αλλά πέτυχε ειδικά, χάρις στις προσπάθειες της γερμανικής Δεξιάς και των επιχειρηματικών κύκλων να βρουν το απαραίτητο ανάχωμα στην άνοδο του Κομμουνιστικού κόμματος στη Δημοκρατία της Βαϊμάρης αναδεικνύοντας μέσα σε λίγα χρόνια έναν αποτυχημένο, υστερικό, σεξουαλικά διεστραμμένο, πρώην δεκανέα και χαφιέ της αστυνομίας της Βαυαρίας σε καγκελάριο της ισχυρότερης χώρας στην Ευρώπη.Τα αποτελέσματα γνωστά.
Ανίερες συγκρίσεις θα μου πείτε.Διαφορετικές εποχές, διαφορετικές χώρες, διαφορετικοί άνθρωποι.Σύμφωνοι.Άλλα για όποιον έχει ματάκια και βλέπει η πανστρατιά της ελληνικής Δεξιάς έχει ξεκινήσει(αν και ολίγον τι αδέξια θα λέγαμε, ο μέχρι χτες "αντιμνημονιακός" Τράγκας σύγκρινε το ΣΥΡΙΖΑ με τη Χ.Α ενώ ο άλλος πρόθυμος ο Καρατζαφέρης προσπαθούσε να μας τρομοκρατήσει για την ερχομό της Αριστεράς δείχνοντας στην εκπομπή του εικόνες του...Άρη Βελουχιώτη!).Και για μένα βλέποντας απο βήματος κοινοβουλίου τον παντελώς ξεπλυμένο, ανετότατο και οσο χρειάζεται "λαικοδεξιό" επελαύνοντα Μαυρουδή πιστεύω ειλικρινά πως ο μεσσίας που θα κληθεί να ενώσει τα κομμάτια του χουντοφασιστοδεξιού πάζλ είναι εδώ.Ξεχάστε κασσιδιαράκια και πάσης φύσεως "μαιάνδρους".Ο (ακρο)Δεξιός Δελφίνος βρέθηκε.Τώρα αν θα ναι του Αντώνη ή του Αδόλφου θα σας γελάσω..Οψόμεθα.
Keywords
Τυχαία Θέματα