Οι πρωταγωνιστές της καταστροφής του πλανήτη Γη κοροϊδεύουν τον κόσμο και δηλώνουν (Je Suis Charlie)

Γιώργος Κασιμάτης
Το είδαμε και αυτό. Οι έμποροι της ΦΡΙΚΗΣ, καταδικάζουν την ΦΡΙΚΗ, που παράγουν οι ίδιοι, σκηνοθετώντας πολιτική παρέλαση, συμμοριτών πολιτικών αρχηγών κρατών.
1. Αμερική. Δεν τόλμησε να παρουσιαστεί ο Ομπάμα γιατί τα έκανε επάνω του από τον φόβο του μην τον φάνε, λες και δεν ξέρει ότι στην ουσία είναι ένας πρόεδρος μαϊντανός, μιας χώρας που έχει καταστρέψει τον πλανήτη, Λόγο της πολιτικής της, έχουν σκοτώσει εκατομμύρια ανθρώπους, στο όνομα της τρομοκρατίας, αλλά στην ουσία στο όνομα της κλεψιάς, του πλούτου των .....αραβικών χωρών, (Αφγανιστάν, Ιράκ, Αίγυπτο,
Λιβύη, κ.λ.π.)
Συνεργάτες, (Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, κ.λ.π.)
2. Αγγλία. Το πόδι της Αμερικής στην Ευρώπη και πιόνι των Αμερικανών. Το δόγμα είναι ότι πουν αυτοί. Έχουν σκοτώσει χιλιάδες κόσμο σε Αφγανιστάν, Λιβύη, Ιράκ. Συνεργάτες, (Αμερικάνοι, Γερμανοί, Γάλλοι)
3. Ισραήλ. Έχουν κλέψει, το μεγαλύτερο κομμάτι της χώρας των παλαιστινίων και έχουν σκοτώσει χιλιάδες Παλαιστίνιους, φυσικά για τα πετρέλαια. Σιωπηλοί συνεργάτες πάντα, οι Αμερικάνοι.
4. Γερμανία. Μαζί με τους Αμερικάνους, Γάλους, Εγγλέζους, κ.λ.π. έχουν ρημάξει, στα πλαίσια της σωτηρίας των Αραβικών λαών, από την τρομοκρατία, καθώς και των κατοίκων της Λιβύης, τις χώρες τους (στην ουσία, για να τους κλέψουν τον ορυκτό πλούτο, δηλαδή το πετρέλαιο) Συνεργάτες (Αμερικάνοι, Εγγλέζοι, Γάλλοι, κ.λ.π.) Θύματα, χιλιάδες νεκροί. Εκτός αυτού με τις πολιτικές τους, έχουν διαλίσει τους λαούς της Ευρώπης, και τους έχουν ριμάξει οικονομικά. Μία χώρα που παραδοσιακά οι εταιρείες της λαδώνουν κράτη για παίρνουν δουλειές. Θύματα, χιλιάδες κόσμος πού έχει αυτοκτονήσει, λόγο των οικονομικών καταστροφικών πολιτικών αυτών.
5. Γαλλία. Μαζί με Αμερική, Γερμανία, Αγγλία, κ.λ.π. Έχουν διαλύσει λόγο των πολιτικών τους, το Αφγανιστάν, Ιράκ, Λιβύη και άλλες χώρες αφρικανικές, για να σφετεριστούν τον πλούτο των χωρών αυτών. Θύματα, χιλιάδες κόσμος που έχουν σκοτώσει.
6. Ελλάδα. (Σαμαράς) Λόγο των εντεταλμένων οικονομικών πολιτικών, των πολιτικών απατεώνων της χώρας, (Σημίτη, Καραμανλή, Παπανδρέου, Παπαδήμου, Σαμαρά), έχουν αυτοκτονήσει περισσότεροι από 6.000 άνθρωποι. Συνεργάτες, Αμερική, Ισραήλ, Γερμανία.
Όλοι αυτοί λοιπόν και άλλοι πολλοί, μαζεύτηκαν για να διαδηλώσουν, κατά του ρατσιστικού φαινομένου των Μουσουλμάνων, που αυτοί δημιούργησαν, με τις κλεπτό-πολιτικές τους και την τυχάρπαστη συμπεριφορά τους, κοροϊδεύοντας τον κόσμο, με μία απαράδεκτη και αποτυχημένη θεατρική πλανόδια παράσταση. Για αυτό βλέπουμε και στην Ευρώπη να μεγαλώνει το φασιστικό κύμα, χωρίς να έχουν καν την διάθεση να κοιταχτούν στο καθρέφτη και να σκεφτούν ότι όταν σπέρνεις θάνατο, θερίζεις τρομοκρατία και φασισμό. Και λίγη αυτογνωσία, δεν βλάπτει.
Κασιμάτης Γιώργος
Keywords
Τυχαία Θέματα