Eric Schmidt: «Θα ήταν καλό εάν υπήρχε εναλλακτικό Facebook» (με την υπογραφής της Google μήπως;)

Τη δεκαετία του ’90 οι «Fantastic 4″ της τεχνολογίας ήταν η Microsoft, η Intel, η Cisco, και η Dell. Σήμερα, τη θέση τους έχουν πάρει η Google, η Apple, η Amazon και το Facebook,
σύμφωνα με τον Διευθυντή της Google, Eric Schmidt. Και οι τέσσερις αυτές εταιρείες ευθύνονται για την καταναλωτική επανάσταση του διαδικτύου που βιώνουμε στα πρώτα χρόνια της δεύτερης χιλιετίας.
Σε χθεσινές του δηλώσεις στο D9 conference, το μεγάλο κεφάλι της Google επεσήμανε ότι οι τέσσερις κολοσσοί έχουν αξία που αγγίζει τα 3 τρισεκατομμύρια δολάρια. Σίγουρα μας κάνει εντύπωση το γεγονός ότι η Microsoft απουσιάζει από το Top-4 του Schmidt, όμως σύμφωνα με τον ίδιο, η Google, η Apple, η Amazon και η Facebook καθαίρεσαν.....
τη δημιουργό των Windows, η οποία κάποτε ήταν μοναδική και πρωτοπόρος εταιρεία στο χώρο.

Οι «Fantastic 4″ της τεχνολογίας (ο Eric Schmidt δίνει το χαρακτηρισμό «συμμορία των 4″, αλλά επιτρέψτε μου να χρησιμοποιώ το «Fantastic 4″) συνεργάζονται και ανταγωνίζονται με διάφορους τρόπους, αλλά ο καθένας έχει τη δική του δύναμη:
Η Google έχει την ικανότητα της αναζήτησης, η Facebook τη δύναμη της δικτύωσης, η Amazon το χάρισμα της αξιοποίησης εμπορίου και διαφήμισης και η Apple το προσόν της κατασκευής συσκευών.
Ο CEO της Google δε θα μπορούσε να μην προβεί και σε μία αποκάλυψη, ανακοινώνοντας ότι η Google και η Apple έδωσαν τα χέρια και ανανέωσαν τη συνεργασία τους στο κομμάτι της αναζήτησης και των χαρτών. Αυτό με λίγα λόγια σημαίνει ότι οι συσκευές της Apple θα εξακολουθήσουν να χρησιμοποιούν τα Google Maps.

Όσον αφορά το Facebook, ο Schmidt φάνηκε ειλικρινής και λογικός, δηλώνοντας ότι η εταιρεία έχει ενεργήσει σωστά και έχει κάνει κινήσεις που ο ίδιος θαυμάζει. «Για χρόνια έλεγα ότι αυτό που μας λείπει είναι η ταυτότητα και το Facebook κατάφερε να γίνει η πρώτη πλατφόρμα ταυτοτήτων που κυριαρχεί στο διαδίκτυο» είπε συγκεκριμένα.
Συνεχίζοντας να μιλάει για το Facebook, ο Eric Schmidt έκανε την πιο σημαντική, κατά τη δική μου γνώμη, δήλωση: «Θα ήταν καλό εάν υπήρχε εναλλακτικό Facebook».
Προφανώς, αυτό το εναλλακτικό Facebook θα ήθελε να έχει το λογότυπο της Google. Κάνω λάθος;

http://www.gugoo.grΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν!____ksipnistere1@gmail.com
Keywords
Τυχαία Θέματα