Iσπανικά σενάρια... φαντασίας για Ολυμπιακό

Ισπανικό site με αφορμή την οικονομική κρίση στην Ελλάδα, έβγαλε δημοσίευμα στο οποίο γράφει ευφάνταστα σενάρια για τρεις παίκτες του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα το “tubasket.com”, πλάθει σενάρια αποχώρησης των Βασίλη Σπανούλη, Μίλος Τεόντοσιτς και Γιάννη Μπουρούση, λόγο της αύξησης της φορολογίας στα συμβόλαια των παικτών που λαμβάνουν πάνω από 100.000 ευρώ.

Ξεκινώντας με τον Σπανούλη
οι Ισπανοί αναφέρουν πως.....
οι «ερυθρόλευκοι» πρότειναν στον Έλληνα γκαρντ μείωση αποδοχών 24% για να μπορέσουν να καλύψουν τη «ζημιά» στην εφορία, ενώ προσθέτει πως στη περίπτωση που δε δεχθεί τότε θα αποχωρήσει από την ομάδα.

Στη συνέχεια αναφέρεται στον Τεόντοσιτς και στα σενάρια που τον θέλουν στην Μπαρτσελόνα, λέγοντας πως ο Σέρβος γκαρντ έχει στο συμβόλαιο του ρήτρα αποδέσμευσης 1,5 εκατομμύριο.

Τέλος, όσον αφορά τον Μπουρούση, το δημοσίευμα συνεχίζει αναφέρει πως ο σέντερ των Πειραιωτών είναι και αυτός στη μεταγραφική λίστα και ότι οι το ενδιαφέρον των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ μπορεί να λύσει το πρόβλημα που δημιουργεί η αμοιβή του ύψους 1,67 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως.

http://www.balla.grΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν!____ksipnistere1@gmail.com
Keywords
Τυχαία Θέματα