"Tράμπα" Καρνέζη-"Ντίμι" το...σεντόνι φέρνει "χρυσάφι"

To "σχέδιο" για την απόκτηση ενός πορτιέρο ικανού να αντικαταστήσει επάξια τον Αλέξανδρο Τζόρβα, σε περίπτωση που πωληθεί, φέρονται να έχουν βάλει μπροστά οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού. Οι "πράσινοι", σύμφωνα με την εφημερίδα GOAL, έχουν βρει τον "εκλεκτο" στο πρόσωπο του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου και προορίζουν τον Ορέστη Καρνέζη ως αντάλλαγμα (μέσο δανεισμού του) για την Κέρκυρα.

Με τον Τζόρβα να περιμένει πρόταση από το εξωτερικό, πρόταση που όπως φαίνεται θα έρθει από την Ιταλία, αλλά και....
τα οικονομικά δεδομένα να μην επιτρέπουν περιθώρια για εύκολα "όχι" σε συμφέρουσες προτάσεις, οι άνθρωποπι του Παναθηναϊκού θέλουν να κινηθούν γρήγορα και έξυπνα.

Παράλληλα, το συμβόλαιό του με το "τριφύλλι" αναμένεται να ανανεώσει ο Στέφανος Κοτσόλης μέχρι το καλοκαίρι του 2013 κάνοντας έτσι σαφείς τις προθέσεις των πρασίνων για το δίδυμο των πορτιέρο τη νέα σεζόν.

Από εκεί και πέρα άπαντες στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν πως η κατάληψη της πρώτης θέσης των πλέι οφ αποτελεί επιτακτική ανάγκη. Αυτό δεν συμβαίνει για λογους..πρεστίζ αλλά και για καθαρά οικονομικούς λόγους.

Αν οι "πράσινοι" βγουν στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και περάσουν από τον 3ο γύρο στα πλέι οφ της διοργάνωσης τότε θα βάλουν στα ταμεία τους περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Στην περίπτωση που ο Παναθηναϊκός μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, τότε τα έσοδα θα εκτιναχτούν από τα 5 εκ. (σύμφωνα με το παραπάνω σενάριο) στα 17 εκ. ευρώ. Υπολογίζοντας το μπόνους πρόκρισης (3,8 εκ. ευρώ), από τα έξι παιχνίδια που θα δώσει στην πρώτη φάση των ομίλων θα εισπράξει άλλα 3,3 εκ. ευρώ, συν το μάρκετ πουλ (4-5 εκ. ευρώ), συν τις εισπράξεις από το εισιτήρια και σε αυτά θα προστεθούν κάποια χρήματα ανάλογα με τους βαθμούς που θα μαζέψει (νίκες και ισοπαλίες).

http://www.balla.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν!____ksipnistere1@gmail.com
Keywords
Τυχαία Θέματα