Αποκλειστικά ο ύποπτος ρόλος του Kontra Channel!

Tι θέλει άραγε ο Γιώργος Κουρής πίσω απο το ατρόμητο κανάλι του Λαού;;

Γράφει ο Γιάννης Β.

Ελληνες Αδέρφια μου!
Εντάξει, είμαι αδικαιολόγητος, αλλά ΜΟΛΙΣ ΧΤΕΣ ανακάλυψα κι εγώ την …Αμερική, διαπιστώνοντας οτι το περίφημο ΚΟΝΤΡΑ CHANNEL που εκπέμπει εδώ και 5 κοντά μήνες, ανήκει στην ΑΥΡΙΑΝΗ και...
στον πασίγνωστο Γιώργο Κουρή!!!

Το κανάλι δηλαδή, που έχει χρίσει τον εαυτό
του ώς αδιάβλητο υπερασπιστή του Λαού και της Ελλάδας, έχει ιδιοκτήτη έναν απο τους μεγαλύτερους “Μαφιόζους” της δημοσιογραφίας!!!
Και ύστερα αναρωτιόμαστε, γιατί ο Ελλήνας παρακολουθεί απλά σκυθρωπός τη κατρακύλα της πατρίδας του, χωρίς να μπορεί να αρθρώσει λόγο ούτε να αντιδράσει!

Εχω όμως ένα ελαφρυντικό αδέλφια! Οτι ζώ στην Αυστραλία. Και επειδή οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις με κάνουν πολλές φορές να απέχω απο τα κοινά της πατρίδας σε δεύτερο και τρίτο επίπεδο, όχι όμως σε πρώτο, στο να μην ενημερώνομαι δηλαδή επ ακριβώς για τα καίρια και σημαντικά προβλήματα, ας πούμε οτι αποτελεί δικαιολογία. Δεν είναι, το ξέρω, αλλα τι να κάνω!

Χτές λοιπόν, και εντελώς τυχαία, ανακαλύπτω οτι πίσω απο την καταγγελτική φωνή του ΚΟΝΤΡΑ CHANNEL, με υπεύθυνο τον έγκριτο δημοσιογράφο Τέρενς Κουίκ, είναι η νέα “φωνή” του αλήστου μνήμης συγκροτήματος Κουρή!

Ο Κουρής λοιπόν…


Ο άνθρωπος που έδωσε νέο πρόσωπο στην λαική δημοσιογραφία, ο άνθρωπος που εξέθρεψε τη μετάλλαξη του Εθνικοσοσιαλισμού δανειζόμενος ο,τι ο Γκέμπελς είχε εφαρμόσει ως προπαγάνδα για να στηρίξει τον Χίτλερ και να φανατίσει τον κόσμο με τις ιδέες του Εθνικοσοσιαλισμου, ο άνθρωπος που είχε δηλώσει κάποτε οτι θα πούλαγε και την ίδια του τη…μάνα προκειμένου να στηρίξει τον Ανδρέα Παπανδρέου και το σάπιο καθεστώς του, ο άνθρωπος που καταχράστηκε συνολικά 856 εκατομμύρια δραχμές απο δάνεια – και αγύριστα φυσικά – απο τις τότε κρατικοδίαιτες τράπεζες Εθνική και Αγροτική, βρήκε ξανά την ευκαιρία τώρα, που ο λαός πλέον δεν έχει κανένα “ηλεκτρονικό” στήριγμα να εκφράσει την οργή και την αγανάκτησή του, να το “παίξει” μπροστάρης στον νέο Απελευθερωτικό του Αγώνα απο τα δεσμά των τοκογλύφων του ΔΝΤ και του Μνημονίου!!!!

Θεέ μου, ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ;

Απευθύνομαι με τούτο το σχόλιο στους νέους μας, αυτούς που ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΑΝ τη φρίκη που λέγεται ΑΥΡΙΑΝΙΣΜΟΣ, είτε γιατί εκείνη την εποχή ήταν σε πολύ μικρή ηλικία, είτε γιατί ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΚΟΜΗ ΓΕΝΝΗΘΕΙ!

Ο Γιώργος Κουρής αδέλφια, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΟΥΤΕ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΛΑΟΥ!
Πριν πολλά χρόνια, πρωτού ακόμη η δικτατορία σκεπάσει με το σκοτεινό της πέπλο την Ελλάδα, οι Κουρήδες έβγαζαν στην Κεφαλλονιά τη μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα του νησιού. Δεν υποστήριξαν ΠΟΤΕ το δημοκρατικό κίνημα και ήταν ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΙΟΙ του Γεωργίου Παπανδρέου και της κυβέρνησής του!

Ποιανού υποστηρικτές ήταν; Μα φυσικά του – πολύ αργότερα – έτερου μεγάλου εχθρού τους, του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη!!!! Αυτόν που είχαν
Keywords
Τυχαία Θέματα