ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΚΤΗΝΟΒΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΦΙΛΟΙ ;

ΑΙΣΧΟΣ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΚΤΗΝΟΒΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΦΙΛΟΙ; ΑΥΤΟΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑ; ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ; ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΟ ΓΡΑΙΚΥΛΙΣΤΑΝ!!

Πολλές φορές σκεπτόμαστε ότι τα τεκταινόμενα στην πάλαι ποτέ ένδοξη Πατρίδα μας είναι απίστευτα, ανήκουστα, αντιβαίνουν εις την κοινή λογική κλπ, η ψήφιση όμως ενός νόμου, ο οποίος προβλέπει την χορήγηση επιδομάτων σε παιδοφίλους, ηδονοβλεψίες, επιδειξίες,
σαδομαζοχιστές είναι πραγματικά κάτι που είναι πέραν κάθε λογικής εφόσον ομιλούμε για....
έμφρονες ανθρώπους.

Η πληρωμή από το Κράτος χρηματικών ποσών, η έκπτωση στο λογαριασμό της ΔΕΗ, στα εισιτήρια των ΜΜΜ, ισοδυναμούν με ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΑ ΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΝΟΜΟΥ!
Χρόνια φωνάζουμε ότι τα ΜΜΕ και ιδίως η τηλεόραση και η κυκλοφορία ταινιών σκληρού πορνογραφικού υλικού μαζί με τις περισσότερες εφημερίδες προωθούσαν τον εκφυλισμό και την ανωμαλία μαζί με διάφορους εκφύλους οι οποίοι παρουσιάζονται επί πολλά έτη στα τηλεοπτικά κανάλια ως "Πρόεδροι Οργανώσεων" ομοφυλοφίλων, λεσβιών κλπ, τώρα πλέον η πολιτεία που υπέθαλπε αυτή την αισχρή και προσβλητική για την Ελλάδα, τη Μητέρα του Ανθρώπινου Πολιτισμού κατάσταση, απέρριψε πλέον το προσωπείο και φανερά πλέον ψηφίζει νόμους που ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΚΦΥΛΟΥΣ!

Τι πρόκληση για τον Έλληνα εργαζόμενο, οποίος καλείται να υποβληθεί διαρκώς σε νέες θυσίες για να καλύψει τις τρύπες του προυπολογισμού και του (ψεύτικου) χρέους που έχουν ανοίξει οι γραικύλοι, ΜΗ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗΝ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ!

Θα στερηθείς λοιπόν τα φάρμακα σου συνταξιούχε και ας πλήρωνες ολόκληρη τη ζωή σου το Ασφαλιστικό Ταμείο, αλλά ο παιδόφιλος θα πάρει επίδομα.

Εκείνος που θανατώνει μια ανθρώπινη ψυχή στα πρώτα της βήματα με την αισχρή παιδοφιλία η οποία συνιστα βιασμό σώματος και ψυχής, αντί να τιμωρηθεί για την αισχρή αυτή πράξη και να σιγουρευτει΄ η κοινωνία ότι ποτέ πια δεν θα απειλήσει άλλους συνανθρώπους μας ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ!!!

Μ.Κ.Ο. ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΩΝ
Keywords
Τυχαία Θέματα