Έ δεν κρατιέμαι άλλο!

Γράφει : ο Θεόφιλος Αιγινήτης*

Το θράσος η αναίδεια και η ξετσιπωσιά των πολιτικών μας έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

Τολμούν και βγαίνουν στα κανάλια και κανένας τους δεν παραδέχεται πως έχει μερίδιο για την τεράστια κατρακύλα που έχει πάρει η οικονομία μας και όχι μόνο.

Στις αλλεπάλληλες συσκέψεις των τριών αρχηγών που......
πραγματοποιούνται κάθε λίγο υπό τον δοτό κ. Παπαδήμο, ο οποίος στο λίγο χρονικό διάστημα που είναι πρωθυπουργός, με έπεισε πως δεν ενεργεί με κανένα τρόπο υπέρ των
Ελλήνων.

Δεν διερωτώμαι πλέον για το δικότου ρόλο στην όλη κατάσταση γιατί είμαι σίγουρος βάσει των καθημερινών δεδομένων ότι είναι ένας εκ των υπευθύνων της κατάρρευσης της Ελληνικής οικονομίας και εντολοδόχος των τοκογλύφων.

Όλοι έχουν εντοπίσει τις ευθύνες του, μόνο αυτός δεν το έχει πάρει χαμπάρι, δεν ξέρει τίποτα για το φόνο και σφυρίζει αδιάφορα.

Σας θυμίζω μόνο πως αυτός ήταν ο οικονομικός σύμβουλος και αφανής συνένοχος που καθόριζε την οικονομική πολιτική των δυο πρωθυπουργών του ΠΑΣΟΚ Σημίτη και ΓΑΠ.

Από τον Αντρέα ξεκίνησε η υπερχρέωση της Ελλάδας, μεσολάβησε η περίοδος Σημίτη που συνέχισε την ίδια πολιτική και έγινε το μεγάλο φαγοπότι του χρηματιστηρίου, με τις απ’ ευθείας αναθέσεις των Ολυμπιακών αγώνων και τις μίζες των δις. Στη συνέχεια μας ήρθε ο Κωστάκης με τη φιλοδοξία να αναδιαρθρώσει το κράτος και το μόνο που πέτυχε ήταν να αρχίσει η αποδιοργάνωσή του για να μας έρθει μετά ο Γιωργάκης ο Μικρός και να αποτελειώσει το έργο του πατέρα του.

Αμ όλοι αυτοί που υποκρίνονται τους πατριώτες και τους στείλαμε στη Βουλή να υπερασπιστούν τα δίκαιά μας τι κάνουνε; Βγάλατε μωρέ τα παντελόνια και βάλατε στριγκάκια για την καρέκλα; Τι έχετε κάνει και σας κρατάνε στο χέρι εκβιάζοντάς σας και σας έκαναν να ξεχάσετε πως είστε Έλληνες, να ξεχάσετε το καθήκον που έχετε απέναντι στην πατρίδα και τους ψηφοφόρους σας;

Απορώ όμως πώς δε βρέθηκε ακόμα κανένας σας να βουτήξει απ’ το λαιμό το Γιωργάκη και να τον ρωτήσει, πήρες μωρέ χαμπάρι σε τι δεινή κατάσταση έφερεςτην Ελλάδα με τα τερτίπια σου στην ΕΛΣΤΑΤ και μας έκανες να μη μπορούμε να πάμε στα χωριά μας και να μας γιαουρτώνουν όπου μας βρίσκουν;

Ο πρόεδρος όμως της ελληνικής δημοκρατίας κ. Παπούλιας που συγχύστηκε γιατί τον αποκάλεσαν προδότη, είναι συναισθηματικά ανίκανος να πει στο Γιωργάκη: ρε συ πάρε επιτέλους τη μάνα σου και τα αδέρφια σου από δω και ξεκουμπιστείτε; Αρκετό κακό έκανες στην Ελλάδα μέχρι σήμερα,απαλλάξτε μας τουλάχιστον από την παρουσία σας πριν σας περάσουν από κανένα ιδικό δικαστήριο. ΟΥΣΤ επί τέλους.

Το κόμμα και η αγία οικογένει απάνω μωρέ απ’ την πατρίδα; Ή μήπως περιμένεις να σου γυρίσει ο Γιωργάκης πίσω τα δανεικά του πατέρα του για τη ροζ βίλα; Ντροπή σου κ. πρόεδρε.

Τα δελτία ειδήσεων στα διάφορα κανάλια μας ενημερώνουν το τι ζήτησαν οι τροϊκανοί απ’ τον Παπαδήμο, αλλά δε μας λένε όμως τίποτα για το τι τους είπε αυτός.Άσε την προπαγάνδα από δυο μεγάλα κ
Keywords
Τυχαία Θέματα