ΕΝΑ ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ

Μετά τα επεισόδια στην Πάτρα όπου μία μερίδα κατοίκων κάλυψε την ξενοφοβία και τον ρατσισμό της κάτω από το πέπλο της διαμαρτυρίας για την δολοφονία του Λαζανα και μετά την δολοφονία του 30χρονου στην Καισαριανή και τον σοβαρό τραυματισμό του αδελφού του που σαν αντιδραστικοί κρυφοφασίστες αντέδρασαν στην απαλλοτρίωση του αυτοκινήτου τους απο λαθροδολοφόνους. Το συντονιστικό όργανο των λαθρολάγνων αντιρατσιστικών ακτίφ του Ψυχικού, της Εκάλης και της Πολιτείας αποφάσισε την οργάνωση κυλιόμενων αντιρατσιστικών εκδηλώσεων για να....
εξορκίσει
τον ρατσισμό της ελληνικής κοινωνίας και την κυρίως την Χρυσή Αυγή. Η πρώτη εκδήλωση θα γίνει στην πλατεία του Ψυχικού για να ακολουθήσει η Εκάλη και η Πολιτεία.
ΚΑΛΕΣΜΑ
Καλούμε όλους τους πολίτες της Αθήνας στην πρώτη αντιρατσιστική εκδήλωση κατά της Χρυσής Αυγής στην Πλατεία Ψυχικού.
Να υψώσουμε φωνή διαμαρτυρίας ενάντια στον ρατσισμό των "εχόντων και κατεχόντων" της Πατρας, της Χρυσής Αυγής και στήριξη στους τιμωρούς της Καισαριανής που έδωσαν ένα καλό μάθημα στους αντιδραστικούς που προσπάθησαν, άκουσον-άκουσον, να εμποδίσουν την απαλλοτίωση του αυτοκινήτου τους.
Καθήκοντα τελετάρχη θα έχουν οι γνωστοί και μη εξερεταίοι χρησαυγιτοφάγοι ο Γιώργος (σα)Λιάγκας, ο Αντώνης Κανάκης του “Ράδιο αρβύλα”, ο Θύμιος Καλαμούκης της “ελληνοφρένειας”και φυσικά το γενικό πρόσταγμα θα το έχει ο εθνικός μας σαλτιμπάγκος Λάκης Λαζόπουλος.
Θα προηγηθεί παρέλαση Cayen, Mercedes, BMW, Lexus, Land Rover, Hummer και διάφορα άλλα. Την παρέλαση θα ανοίξει ο σύντροφος Λαφαζάνης του ΣΥΡΙΖΑ και γνωστός απο την Νομική και την Υπατία. Θα επιβαίνει ανοικτής Mercedes SLK μαζί με τον Adebanjo Sonubi εκ Νιγηρίας και την οικογένεια του που τους φιλοξενεί στο σπίτι .
Η παρέλαση θα ξεκινήσει από το περιχαρακωμένο στρατόπεδο του Αμερικάνικου Κολεγίου, με μικρή ταχύτητα (15 ΜΑΩ) ώστε όλοι και όλες να τους καμαρώσουν και για να αποφύγουν ζημιές από τα σαμαράκια, θα περάσει μέσα από τους δρόμους του Ψυχικού. Για να καταλήξει στην Πλατεία Ψυχικού.
Την ιστορική αυτή ημέρα το σύστημα μονόδρομων, που τόσο σοφά έχει σχεδιασθεί ώστε όποιος μπαίνει να μη ξέρει πως θα βγει και έτσι να αποφεύγει να μπαίνει, θα έχει ανασταλεί. Οι ιδιωτικοί σεκυριτάδες θα έχουν αποσυρθεί σε διακριτική απόσταση
Στην Πλατεία Ψυχικού οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν με χαιρετισμούς και ομιλίες.
Χαιρετισμό θα απευθύνουν:
ο "σοφός" Βερέμης εκ μέρους του ΕΛΙΑΜΕΠ
η κύρια Κοντούλη εκ μέρους του πρακτορείου “οικολόγοι πράσινοι”
Η συντρόφισσα Ρεπούση εκ μέρους της παρέας του Soros Λιάκου-Φραγκουδάκη-Γιαννοπούλου και δεν συμμαζεύεται.
Και διάφοροι άλλοι της συνομοταξίας των Εθνοφοβικών μεροκαματιάρηδων του ΔΟΛ, Μπόμπολα, Αλαφούζου και Σια.
Κύρια ομιλήτρια θα είναι η Θαλεια Δραγώνα, πρώην βουλευτής επικρατείας του ΠΑΣΟΚ και τώρα παρέα του Κουβέλη που θα αναπτύξει το αγαπημένο της θέμα:"Μας έκαναν Έλληνες ενώ δεν ήμασταν!"
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βούτσης με πάθος θα μας αναπτύξει το θέμα “Κάνε και εσύ μία απα
Keywords
Τυχαία Θέματα