«Έξω από τη φιλοσοφία του ΠΑΣΟΚ»

Να μετασχηματίσουμε το «Καλό κουράγιο» σε «καλή δύναμη» σχολίασε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Αρβανιτίδης μιλώντας στην εκπομπή του Βαγγέλη Στολάκη στο Ράδιο Γνώμη (93,7 fm) λίγο πριν τη συνεδρίαση του ΚΤΕ Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Αρβανιτίδης σημείωσε ότι οι βουλευτές θα πάρουν σοβαρές αποφάσεις για το σύνολο των πολιτών και υπάρχει «βάρος στις πλάτες όλων μας». «Πέντε υπουργοί
θα μας ενημερώσουν για την κατάσταση και ο καθένας μας θα....
σταθμίσει τα δεδομένα και τα γεγονότα» τόνισε ο θεσσαλονικιός βουλευτής χαρακτηρίζοντάς την πολύ δύσκολη απόφαση.

«Αυτό που κάνει το ΠΑΣΟΚ είναι έξω από τη φιλοσοφία του αλλά πρέπει να κάνει κάτι για το μέλλον της Ελλάδας και των παιδιών μας. Τα μέτρα πρέπει να είναι δίκαια και να κατανεμηθούν σε όσους μπορούν να τα αντέξουν. Θα ψηφίσω το Μεσοπρόθεσμο εφόσον τα βάρη ισομερίζονται . Τα νέα βάρη πρέπει να έχουν στοιχεία δικαιοσύνης.» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Για τους «Αγανακτισμένους» και αν θα κατέβαινε στις πλατείες ο κ. Αρβανιτίδης απάντησε «Θα κατέβαινα στις πλατείες αλλα θα ήθελα να δώ τους νέους επιστήμονες να συζητούν για το καλύτερο αύριο και όχι απλά να διαπιστώνουν ότι κάτι δεν πάει καλά. Στην Ελλάδα δυστυχώς κάνουμε μόνο διαπιστώσεις» ενώ για τα κρούσματα προπηλακισμών των βουλευτών σχολίασε «καλός ο θυμός, αλλά μόνο αυτός δεν φτάνει για να αντιμετωπίσει η Ελλάδα τα προβλήματά της».

http://spnews.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν!____ksipnistere1@gmail.com
Keywords
Τυχαία Θέματα