ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ..ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ

Είναι όλοι (!;) Έλληνες …..ή …. τους δουλεύουν για να μας δουλεύουν;

Εμείς υποστηρίζουμε πως μας δουλεύει κυριολεκτικά αυτό το ορμητικό κύμα , του οποίου η δύναμη και η ορμή αυξάνεται γεωμετρικά κάθε ώρα , παρατηρείται τα τελευταία 24ωρα στις χώρες της «πολιτισμένης» Ευρώπης .

Στις χώρες οι οποίες δανείζονται από την.....
ΕΚΤ με 1% και αντιδανείζουν μια χρεοκοπημένη χώρα με 8-12% ο κυρίαρχος λαός εξανίσταται για τα βασανιστήρια στα οποία υποβάλλεται ο …φίλος ελληνικός λαός !

Στις χώρες όπου ο μέσος πολίτης-ψηφοφόρος (αφού τελειώσει τη μίζερη ημέρα του στη μίζερη εργασία-απασχόλησή
του και γυρίζει στο μίζερο γεμάτο στοκαρισμένα ΙΚΕΑ έπιπλα σπίτι του , και λίγο πριν του μπουν σκέψεις να τινάξει τα μυαλά του στον τοίχο απέναντι την TV του) έχει μάθει να καταναλώνει όλη τη φαιά ουσία του σε «ειδήσεις» , εκπομπές «λόγου» και ριάλιτι που τον μετατρέπουν σε αφιονισμένο και άγριο γενίτσαρο κατά του ελληνικού πληθυσμού , πείθοντάς ότι οι Έλληνες φταίνε για τη μίζερη ζωή του…… αυτός ο πολίτης σήμερα εξανίσταται και αλλάζει –έτσι απλά- την μοναδική καθημερινή «παιδεία» του σε …αγάπη και συμπαράσταση στον Έλληνα συν-ευρωπαίο συμπολίτη που λοιδορείται και δοκιμάζεται ..

Στις χώρες όπου οι «πολίτες» αναμένοντας τη χρεοκοπία της Ελλάδας και υπολογίζοντας την εξαθλίωση των Ελλήνων , κανονίζουν τα πιο συμφέροντα πακέτα διακοπών σε μπανανία.
Ναι , είναι οι ίδιοι εκείνοι «πολίτες» της Ευρώπης , εμποτισμένοι με τις αρχές του ευρωπαϊκού διαφωτισμού οι οποίοι έτρεξαν ν’αγοράσουν φθηνά πακέτα διακοπών και να λιάσουν τις κορμάρες τους στα κύματα του Ινδικού ωκεανού ενώ δίπλα τους ξεβράζονταν τα πτώματα από τους νεκρούς του τσουνάμι του 2004

Στις χώρες της ισόβιας μαστούρας , οι οποίες έχουν ιδρύσει αποικίες συνταξιούχων και μη ανωμάλων παιδεραστών στο Σαμούι , στην Καμπότζη και αλλού όπου τρώνε , πίνουν και ..γλεντάνε σα βασιλιάδες με 400€ μηνιαίως και ασελγούν στο σώμα , στην ψυχή και στη γη των εξαθλιωμένων πληθυσμών , στους οποίους με επιτυχία εντάσσουν και τον ελληνικό.
Σ’αυτές (ενδεικτικά) τις χώρες οι «σκεπτόμενοι» ευρωπαίοι θα διαδηλώσουν την αγάπη και την αλληλεγγύη τους στον ελληνικό λαό , σε βάρος του οποίου οι κυβερνήσεις τους , μαζί με ντόπια εκτελεστικά όργανα , διαπράττουν μια άνευ προηγουμένου γενοκτονία και εθνοκάθαρση!

Είναι αφελής όποιος πιστεύει πως «ξύπνησαν» οι λαοί της Ευρώπης!
Είναι κάποιος από τα γνωστά βοθρολύμματα της πολιτικής και της δημοσιοκαφρίας αυτός , που διαλαλεί την «Ευρώπη των λαών» για την οποία πρέπει να …αγωνιστούμε μένοντας (φυσικά) μέσα της.
Είναι ηλίθιος όποιος πιστέψει στον αλτρουϊσμό των ευρωπαίων πολιτών , οι οποίοι μέχρι χτες :
ψήφιζαν 89% να αφεθεί η Ελλάδα στην τύχη της , 90% (Γαλλία – Γερμανία) να τιμωρηθεί η Ελλάδα με χρεοκοπία (!) ακόμα κι αν αυτό συνεπάγεται «ανθρωπιστική κρίση» ….Ναι ! Αυτό ήταν το ακριβές ερώτημα σε Monde και Bild !
Είναι άξιος της μοίρας του αυτός που παρηγορείται με εκείνους που , ακόμα κ
Keywords
Τυχαία Θέματα