Γιατί δεν είπανε σε κανένα για το ταξίδι στο λουξεμβούργο;Τι μας κρύβεται πάλι προδότες;

Στο Λουξεμβούργο βρέθηκε απόψε ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου για να πάρει μέρος σε έκτακτη σύσκεψη των μελών της ευρωζώνης σχετικά με τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα.
Η σύσκεψη κρατήθηκε αρχικά μυστική, ωστόσο αργότερα το υπουργείο Οικονομικών αλλά και ξένοι αξιωματούχοι την επιβεβαίωσαν, χωρίς να....
αναφερθούν...
σε περισσότερες λεπτομέρειες
σχετικά με τις συνομιλίες που έγιναν, είτε αν συζητήθηκε το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους.
Στην ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών αναφέρονται τα εξής:
"Ο Υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, συμμετείχε το απόγευμα της Παρασκευής σε σύσκεψη, την οποία συγκάλεσε ο Πρόεδρος του Eurogroup και Πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου, Ζαν Κλoντ Γιούνκερ.
"Η έκτακτη αυτή σύσκεψη έγινε στο πλαίσιο της συνάντησης των Υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης που συμμετέχουν στο G20 και ο Υπουργός Οικονομικών κλήθηκε να συμμετάσχει για ανταλλαγή απόψεων σχετικά και με τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα.
"Είναι απολύτως προφανές ότι, στη συζήτηση αυτή ούτε συζητήθηκε ούτε ποτέ τέθηκε θέμα σχετικά με την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, όπως ανεύθυνα και για τους δικούς τους λόγους αναπαρήγαγαν διάφορα ξένα μέσα ενημέρωσης.
"Η Ελληνική Κυβέρνηση παραμένει προσηλωμένη στην υλοποίηση του προγράμματος οικονομικής πολιτικής στο πλαίσιο της συμφωνίας με την ΕΕ, την ΕΚΤ και το ΔΝΤ για να βάλει τάξη στα δημόσια οικονομικά της χώρας και να μπει η Ελλάδα σε τροχιά βιώσιμης ανάπτυξης".
Σε δηλώσεις του νωρίτερα στο MarketWatch ο Λουκάς Παπαδήμος τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, ενώ ο Γιώργος Πεταλωτής στη ΝΕΤ ανέφερε τα εξής:
«Οφείλουμε όλοι μας να στεκόμαστε με υπευθυνότητα στο ύψος που απαιτούν οι περιστάσεις. Να δείξουμε εμπιστοσύνη στην προσπάθεια που κάνει η ελληνική κυβέρνηση, έτσι ώστε οποιοδήποτε ανυπόστατο και αναληθές δημοσίευμα να σταματά να δημιουργεί κλυδωνισμούς, που κάθε άλλο παρά με την πραγματικότητα έχουν σχέση. Η ελαφρότητα κάποιων δημοσιευμάτων θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με την ίδια στάση, με υπευθυνότητα. Η ελληνική κυβέρνηση το μόνο που έχει να κάνει είναι η δουλειά της, για να βγάλει τη χώρα από την κρίση.
»Από εκεί και πέρα πρέπει να σταματήσει κάθε φωνή, κάθε δημοσίευμα που υπονομεύει και την ίδια την υπόσταση του ευρώ. Η ελληνική κυβέρνηση έχει ένα πρόγραμμα που τηρεί με επιτυχία, ήδη καταρτίζουμε και σε λίγο θα καταθέσουμε ένα στρατηγικό σχέδιο της χώρας μας για την οριστική έξοδο από την κρίση, τον οδικό χάρτη. Έτσι ώστε μετά να περάσουμε πραγματικά σε μια διαφορετική Ελλάδα. Όλα τα άλλα είναι ανυπόστατες ελαφρότητες που μόνο ζημιά κάνουν σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση»

http://epanastasi-gr.blogspot.comΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν!____ksipnistere1@gmail.com
Keywords
Τυχαία Θέματα