Η Κοινωνική Γενοκτονία στην Ελλάδα: Τι ψήφισαν, πλην εξαιρέσεων, οι βουλευτές του Κόμματος του Μνημονίου.

Θεοφάνης Μαλκίδης

Η Κοινωνική Γενοκτονία στην Ελλάδα: Τι ψήφισαν, πλην εξαιρέσεων, οι βουλευτές του Κόμματος του Μνημονίου.

«Η βλακεία, η εγωπάθεια, η μωρία, η γενική αναπηρία της ηγετικής τάξης στην Ελλάδα σε φέρνει στην ανάγκη να ξεράσεις….
είμαι βέβαιος πως τούτοι οι
ελεεινοί δεν αντιπροσωπεύουν τη ζωντανή Ελλάδα» Γιώργος Σεφέρης. Ημερολόγιο, 1945.

Α. Αντί προλόγου

Σε μία προσπάθεια να τονισθεί το ζήτημα της ευθύνης και των πολιτικών επιλογών που οδήγησαν τον ελληνικό λαό στη σημερινή κατάσταση, αναδεικνύουμε τα βασικά νομοσχέδια τα οποία ψηφίστηκαν από τους βουλευτές του Κόμματος του Μνημονίου από το 2009 έως σήμερα. Ένα Κόμμα που παρότι συνδυάζει πολλά χρώματα, απόψεις, θέσεις και διατυπώσεις, ψηφίζει με συγκεκριμένο τρόπο, και παρά την προπαγάνδα περί χρεωκοπίας, εξόδου από ευρώ, τις δόσεις, τα δάνεια και άλλα συναφή, εντείνει την Κοινωνική Γενοκτονία οδηγώντας το λαό μας στην εξαθλίωση.

Τα νομοσχέδια αφορούν ρυθμίσεις που υποτίθεται από το 2009 θα αντιμετώπιζαν την κρίση, αρχικά δανεισμού και σήμερα χρέους και θα έβγαζαν τη χώρα από τη δύσκολη κατάσταση. Παρά όμως τα ασύστολα ψεύδη, την ενορχηστρωμένη επίθεση εναντίον κάθε αντίθετης άποψης και τη σκηνοθετημένη, σικέ και στημένη πολιτική σκηνή, η κρίση κάθε άλλο αντιμετωπίστηκε, δημιουργώντας ένα κοινωνικό και οικονομικό περιβάλλον που μόνο σε πολεμική περίοδο έχει εμφανιστεί.

Β. Το χρονικό

Με την παράθεση των σχετικών νόμων γίνεται μία προσπάθεια ώστε ο Έλληνας και η Ελληνίδα να γνωρίσουν τι ψήφισαν, μεταξύ των άλλων, οι Μνημονιακοί βουλευτές. Μέσα από τις εισηγητικές εκθέσεις και τα κείμενα των νόμων αλλά και τα σχόλιά μας γίνεται γνωστή η πολιτική που οδηγεί στην εξαφάνιση και την Κοινωνική Γενοκτονία του ελληνικού λαού. Και χωρίς καμία συστολή, με μέσα την προπαγάνδα, την τρομοκρατία, τα διλήμματα, τους εκβιασμούς, το ψεύδος και το φόβο, η χώρα παραδίδεται στους τοκογλύφους και δεσμεύεται το μέλλον μας. Και όλα αυτά με το πρόσχημα της σωτηρίας!

1.Κύρωση του Κρατικού Προϋπολογισμού και των προϋπολογισμών ορισμένων ειδικών ταμείων και υπηρεσιών οικονομικού έτους 2012. Νόμος 4032 Ημερομηνία Ψήφισης 06/12/2011

Στην εισηγητική έκθεση αναφέρεται: «Τους τελευταίους είκοσι μήνες η διάψευση βασικών μακροοικονομικών προγνώσεων των διεθνών οργανισμών ως προς το μέγεθος της ύφεσης, μετακινεί προς τα πίσω τους στόχους, με αποτέλεσμα να απαιτούνται ακόμη περισσότερα μέτρα, με ακόμη μεγαλύτερο οικονομικό, αναπτυξιακό, πολιτικό και κυρίως κοινωνικό κόστος. Είναι όμως προφανές ότι στο σημείο που βρισκόμαστε, μετά τις θυσίες που έχει υποστεί ο ελληνικός λαός και μετά το μέγεθος της δημοσιονομικής προσαρμογής που έχει ήδη επιτευχθεί, είναι πράγματι κρίμα να μην καταβληθεί η πρόσθετη προσπάθεια που απαιτείται, προσπάθεια πολύ επώδυνη για την επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων που κατατείνουν στην επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος το 2012».

Αναλύοντας τα Έξοδα του Προϋπολογισμ
Keywords
Τυχαία Θέματα