Ο βαξεβάνης με την επιστολή του στο αρχηγό της αστυνομίας…


ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ!!!


«…Δήλωσα πως δεν πληρώνω τα συγκεκριμένα διόδια γιατί είναι παράνομα τοποθετημένα. Ο δρόμος δεν είναι Εθνικός, αλλά καρμανιόλα με μια λωρίδα κυκλοφορίας, χωρίς διαχωριστικά, φωτισμό και 50 νεκρούς το χρόνο. Δεν υπάρχει εναλλακτικός ασφαλής παράδρομος όπως.....
ορίζουν οι ίδιες οι συμβάσεις (έπρεπε να έχει γίνει μέχρι το 2009). Δεν μπορεί κάποιος να εισπράττει διόδιο (ανταποδοτικό
τέλος) για έναν δρόμο που δεν έχει γίνει και πληρώνεται ήδη για να γίνει από τα τέλη κυκλοφορίας και τα τέλη βενζίνης. Για να μην μπούμε στην πολιτική διάσταση του θέματος όπου οι εργολάβοι με 10% συμμετοχή εμφανίζονται ως επενδυτές. Επίσης από τις 4 Απριλίου όπως καλά ξέρετε, η είσπραξη διοδίων σε δρόμους που δεν έχουν ολοκληρωθεί είναι παράνομη.» (Απόσπασμα από την επιστολή του Κώστα Βαξεβάνη προς τον Αρχηγό της Αστυνομίας.)



ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΟΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ:

Α) Αν ήταν νόμιμα(;) τοποθετημένα δεν θα είχε πρόβλημα.

Β) Αν ο δρόμος ήταν εθνικός και δεν ήταν καρμανιόλα και είχε παραπάνω από μία λωρίδα κυκλοφορίας και είχε και διαχωριστικά και φωτισμό κλπ πάλι δεν θα είχε πρόβλημα.

Γ) Αν ο δρόμος είχε γίνει, όπως για παράδειγμα η Εγνατία Οδός, μάλιστα να βάλουμε 13 διόδια σε όλο το μήκος της!

Δ) Πριν τις τέσσερεις Απριλίου μας λέει ότι οι εισπράξεις ήταν νόμιμες! Άρα και πάλι δεν είχε πρόβλημα!!!
Από τη μία προσπαθεί να δείξει ότι είναι με αυτού που διαμαρτύρονται και από την άλλη κάνει με πολύ τέχνη τη «βρώμικη δουλειά».

Αν ο Βαξεβάνης βγει και πει μόνο τη φράση: ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ, τότε ούτε στην κρατική, ούτε στην ιδιωτική τηλεόραση θα έχει δουλειά!

Άρα με αυτήν την «ηρωική» του πράξη εκδούλευση στα …αφεντικά των δρόμων και ακόμη περισσότερο στην παραπαίουσα κυβέρνηση.

Για κάποιους που ενθουσιάστηκαν ας διαβάσουν ακόμη μία φορά προσεκτικά την επιστολή του!

ΥΓ. Οι αρχηγοί είναι αναλώσιμοι και το ξέρει πολύ καλά. Με την πολιτική και τα μεγάλα συμφέροντα να τα βάλει. Η επιστολή δείχνει ένα θράσος απέναντι σε αυτούς που πολύ καλά ξέρει ότι εκτελούν εντολές. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και αυτοί δεν υπηρετούν το ίδιο σύστημα.

Να που τα blogs δυσκολεύουν τους Βαξεβάνηδες. Όταν υπάρχει αντίλογος αυτοί ξεγυμνώνονται.

ΑναγνωστηςΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν!____ksipnistere1@gmail.com
Keywords
Τυχαία Θέματα