ΟΧΙ στα κόμματα του Μνημονίου!

ΛΕΥΚΑ-ΑΚΥΡΑ-ΑΠΟΧΗ ενισχύουν το πρώτο κόμμα,όπως, δυστυχώς, και η ψήφος στα μικρά κόμματα(εξαιτίας του «καλομαγειρεμένου»εκλογικού συστήματος)
Με τη ψήφο μας να ξαποστείλουμε τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!
Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕI

... ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΙΑΣ καλούν τους πολίτες της δυτικής Αχαΐας να ....
πάρουν μαζικά μέρος στις εκλογές
της 6 Μάη και να καταδικάσουν με τη ψήφο τους τα κόμματα που έφεραν τον τόπο σ αυτό το χάλι αλλά και αυτούς που στήριξαν και στηρίζουν με τη στάση τους τα μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις.
Η ψήφος μας στις 6 Μάη πρέπει να είναι ψήφος για μια κυβέρνηση που θέλει την Ελλάδα ανεξάρτητη,με το λαό να ορίζει τις τύχες του. Να είναι μήνυμα για μια άλλη πορεία της χώρας, για πραγματική Δημοκρατία, ενάντια στο φασισμό, για ανεξαρτησία, χειραφέτηση και κοινωνική δικαιοσύνη.
Απορρίπτουμε τις επιλογές του λευκού, του άκυρου και της αποχής, γιατί είναι στάση χωρίς κανένα αποτέλεσμα και χωρίς καταδίκη κανενός, ενώ είναι παράλληλα ,έμμεση στήριξη των κομμάτων του μνημονίου.
Στις 6 Μάη ο λαός πρέπει να φτάσει στις κάλπες μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες και να διαφυλάξει ο ίδιος το αδιάβλητο των εκλογών. Καλούμε το λαό της Δυτικής Αχαΐας να κλείσει τα αυτιά του στις σειρήνες εκφοβισμού των ΜΜΕ και άλλων κέντρων που θέλουν να του υφαρπάξουν τη ψήφο με ψεύτικα διλήμματα τρομοκρατώντας τον.

KAI MIA YΠΟΣΧΕΣΗ-ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ
ΟΙ πολιτικοί μας έχουν κάνει καχύποπτους και πολύ επιφυλακτικούς!!
Είμαστε προετοιμασμένοι ,αν συνεχιστεί η προδοσία στην Πατρίδα μας……..
Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΡΓΗ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ

αγανακτισμενος πολιτης
Keywords
Τυχαία Θέματα