"Οι εβραίοι παντού πίσω από τις "κρίσεις".

Ένα εκπληκτικώς αποκαλυπτικό άρθρο της εφημερίδας "Ελληνοκρατία" Φύλλο Αγώνος 28 - Ιανουάριος 1998 (δεν κυκλοφορεί από το 1998), που ανακαλύψαμε ψάχνοντας τα αρχεία της, είναι αυτό που αναφέρεται στην τεχνητή "οικονομική κρίση" 1997-98 στην Άπω Ανατολή. Είναι εκπληκτικό πως η εφημερίδα αναφέρεται στα ίδια πρόσωπα και οργανισμούς, που σήμερα τα μαθαίνουμε από την ιδική μας τεχνητή κρίση και πόσο απλά και....
αποκαλυπτικά μας εξηγεί, πως ο Διεθνής Σιωνισμός δημιουργεί "κρίσεις", όταν, όπου και όπως θέλει, αναλόγως
τον σχεδίων του για τον παγκόσμιο έλεγχον. Έτσι έπρεπε να γίνεται και σήμερα ο εθνικιστικός αγών, στα τόσο "άγουρα" χρόνια που χάθηκαν σε "άριους", "φυλετισμούς", "οικογενειακούς" ξυλοδαρμούς, ίντριγκες, μίση, φθόνους, πρακτορεύσεις και αλληλομαχαιρώματα. Κρίμα!

Μετά την εγχωρίαν αμερικανικήν οικονομικήν κρίσιν του 1989 (Ταμιευτηρίων και Στεγαστικών δανείων) που εκόστισε στις ΗΠΑ 500 δισ. δολάρια, οι ευρωπαϊκές τράπεζες «αφέθησαν» ελεύθερες στην δανειοδότησιν των Ασιατικών χωρών. Το γεγονός αυτό, μαζί με την ένταξιν του Χόγκ-Κόγκ εις την Κίναν, της οποίας η αναδιαρθρωμένη οικονομία παρουσίασε ανάκαμψιν της τάξεως του 8%, έβαλε εις σκέψεις του Σιωνιστάς της Αμερικής, αφού η θετή τους πατρίδα θα έπρεπε να παραμένει ο μόνος πλανητάρχης.
Παρ’ όλην την αδιαφάνειαν Ευρωπαϊκών και Ιαπωνικών Τραπεζών, ο δανεισμός της Ανατολικής Ασίας εκτιμάται στα 1 τρισ. δολάρια, με συμμετοχή των Ευρωπαϊκών Τραπεζών στο 50-55%, 30-35% της Ιαπωνίας και μόνον 10-15% αντιπροσωπεύει τοποθετήσεις αμερικανικών Τραπεζών. Η «αμερικανική» οικονομία όμως ανέλαβε και ενόψει της σχεδιαζομένης Ο.Ν.Ε. των Ευρωπαϊκών χωρών και πιθανής ισχυροποιήσεως του «ΕΥΡΩ», μαζί με τον άγνωστον παράγοντα «Κίνα» εις τα σχέδια της Νέας Εποχής, επέβαλε την άμεσον ανάληψιν πρωτοβουλιών «για να μπούνε τα πράγματα στη θέσιν τους». Ιδού λοιπόν πως προετοιμάσθη και εμεθοδεύθη η…κρίσις.
Από το 1989 και εντεύθεν, μέχρι τον Νοέμβριον του 1997, όπου με έκθεσιν του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου παρέχεται μία ζοφερή εικόνα των Ευρωπαϊκών Τραπεζών έναντι των Αμερικανικών, η ανάκαμψη της αμερικανικής οικονομίας ανέπτυξε ποσοστόν τραπεζικής κερδοφορίας 14-15% έναντι 10% της Γερμανικής και 7% της Ιταλίας.
Συγχρόνως με αυτό, ο Εβραιοαμερικανικός Οίκος Οικονομικών Μελετών Moody’s, ο οποίος, παγκοσμίως αξιολογεί την αξιοπιστίαν μιάς χώρας στην αποπληρωμή των οφειλών της σε ξένο νόμισμα και την πιστοληπτική ικανότητα εταιρειών, άρχιζε το «εβραιο-άρεστο» έργον του. Επεδόθη εις κατάταξιν υποβαθμίσεως πλήθους ιαπωνικών Τραπεζών και χρηματιστηριακών εταιρειών, με συνέπεια να δεχθεί βαρύ πλήγμα το ήδη (από το 1980) ευάλωτο ιαπωνικό τραπεζικό σύστημα. Την ίδια στιγμή εξέδωσε σαφή προειδοποίησιν πως θα υποβαθμίσει την γαλλικήν κρατικής Τράπεζαν Credit Lyonnais, σημαντική δανειοδοτική Τράπεζα της Ασίας, ενώ το αυτό «επεσήμανε» και για άλλες γαλλικές τράπεζες και τρεις γερμανικές (Commerz Bank κ.α.) και όχι μόνον. Επετέθη με την αυτήν σφοδρότητα και εναντίον Κορεατικών και Ιαπωνι
Keywords
Τυχαία Θέματα