Οι ξευτίλες της ΝΔ πέρνουν αποστάσης απο της δηλώσεις Καμμένου, μύπως τελικά τα βρήκαν γιατί συναίνεση οι προδότες;;;

Αποστάσεις από τις δηλώσεις τον βουλευτή Π. Καμμένο, ο οποίος χαρακτήρισε τον Πρωθυπουργό «έμμισθο broker των διεθνών κερδοσκόπων», πήρε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης.
Ο Π. Καμμένος σε ραδιοφωνική δήλωσή του στον Real FM ισχυρίστηκε, επίσης, κι ότι «τα αδέλφια του πρωθυπουργού είναι μπλεγμένα σε....
περίεργη χρηματοοικονομική...
υπόθεση στην οποία είναι μπλεγμένος και ο κατηγορούμενος στην υπόθεση του γιουγκοσλαβικού καλαμποκιού κ. Μαργέλης, αλλά και το στέλεχος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου κ. Μιράντα Ξαφά».

Ο Γ. Μιχελάκης τόνισε ότι «όποιος εκφράζει τέτοιες απόψεις, οφείλει να φέρνει και τα στοιχεία που τις αποδεικνύουν».

Ο χαρακτηρισμός του Π. Καμμένου προκάλεσε την έντονη αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιώργου Πεταλωτή, ο οποίος έκανε λόγο για γελοιότητα και αθλιότητα.

Για «πισώπλατο άθλιο κτύπημα κατά του πρωθυπουργού» έκανε λόγο από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης.

Παράλληλα, σημείωσε ότι όταν προέρχεται η καταγγελία από το συγκεκριμένο βουλευτή, παραμένει ερώτημα αν πρέπει κάποιος να τα λάβει σοβαρά υπόψη. Επίσης, επισήμανε ότι είναι μείζον θέμα πολιτικής και ηθικής τάξης, αν θα κρατήσει τον Π. Καμμένο ως βουλευτή της η ΝΔ.

http://epanastasi-gr.blogspot.comΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν!____ksipnistere1@gmail.com
Keywords
Τυχαία Θέματα